Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Dezumidificator Star-Light DHM-1024W, 10L/24h, 100 m³/ora, Rezervor 2.1L, Timer, Alb

Star-Light DHM-1024W este un aparat bun ce reuseste sa elimine eficient umiditatea excesiva din aer, asigurand un mediu curat si sanatos. Este potrivit in orice locuinta, oferind un mod de functionare cat se poate de sigur.

Dezumidificatorul Star-Light DHM-1024W are o putere de 183 W, reusind sa extraga pana la 10 litri intr-o singura zi. Dispune de doua viteze de operare, pe care le vei adapta in functie de nivelul de umiditate din incapere. Toata umiditatea este colectata intr-un recipient ce are capacitatea de 2.1 litri. Important de stiut este faptul ca atunci cand este necesara golirea recipientului respectiv, aparatul te va atentiona. In plus, in cazul in care nu esti acasa la momentul respectiv, aparatul se va opri automat, oferind un nivel de siguranta ridicat.

Cu functia de temporizare ai posibilitatea de a seta durata de functionare a aparatului de la minim o ora pana la maxima 24 de ore.

Pe de alta parte, poti conecta aparatul la o scurgere, prin intermediul unui furtun, astfel ca nu vei mai avea grija golirii recipientului. Acest lucru inseamna ca aparatul poate functia continuu, indiferent de cantitatea de apa colectata.

Poate fi folosit atat intr-un apartament, cat si intr-o casa, fiindca nu ocupa mult spatiu de depozitare. Dimensiunile acestuia sunt de 32 cm lungime, 21.5 cm latime si 42 cm inaltime, avand o greutate de 11.2 kg. In ceea ce priveste design-ul, as spune ca este unul neutru, avand o carcasa alba simpla, deci nu va iesi prea mult in evidenta.

Referitor la nivelul de zgomot produs, inregistreaza 43 dB. Nu pot spune ca este cel mai silentios model, insa nu este nici foarte galagios incat sa devina deranjant. Pentru mine, cel putin, nu este, insa nici nu am nevoie sa il folosesc noaptea in dormitor.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Star-Light DHM-1024W este un aparat care isi face treaba in parametrii optimi, care te ajuta foarte usor sa scapi de umiditatea excesiva din locuinta. Cumparatorii confirma acest lucru si adauga ca este foarte usor de setat, nu ocupa spatiu inutil si poate functiona fara probleme si in absenta lor de acasa. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light DHM-1024W

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Temporizator
  • Oprire automata - rezervor plin
  • Poate fi conectat la scurgere
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *