Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Heinner HCF-420A+, 420 l, Clasa A+

Cu siguranta una dintre cele mai incapatoare lazi frigorifice este Heinner HCF-420A+ ce vine la pachet cu un raport calitate/pret chiar tentant. Din punctul meu de vedere, acest model ar putea constitui o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla tot ceea ce va intereseaza despre aceasta.
Aceasta lada frigorifica ofera o capacitate generoasa de 420 de litri, fiind ideala pentru uz casnic. Astfel, toti cei care doresc sa depoziteze o cantitate mare de carne si nu numai, in conditii cat mai bune pentu o prospetime indelungata, pot opta cu incredere pentru aceasta lada.
Heinner HCF-420A+ sta foarte bine si la capitolul accesorizare. Aceasta beneficiaza de roti pentru un transport mai facil chiar si atunci cand este plina. D easemenea, dispune de yala, ceea ce iti va permite sa o si icnui.
In interiorul sau, regasim doua cosuri metalice, la care poti renunta daca nu iti sunt utile. Lada reuseste sa raceasca foarte bine alimentele, iar temperatura poate fi modificata prin intermedul termostatului localizat in partea dreapta de jos.
Capacitatea de inghet in decursul celor 24 de ore este de 26 kg. Presupune un mod de functionare silentios, fiindca inregistreaza 42 dB.
In plus, este si destul de economica, fiind incadrata in clasa de eficienta enegetica A+. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 332 kWh.
Dimensiunile lazii sunt de 144.8 cm latime, 85.3 cm inaltime si 72.1 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCF-420A+ este o lada frigorifica foarte eficienta si incapatoare, pe care o recomandam cu incredere. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba ireprosabil, fiindca raceste foarte bine, iar alimentele raman inacte un timp indelungat. Mai mult decat atat, este foarte silentioasa si presupune un mod de functionare foarte economic, drept pentru care o  recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Heinner HCF-420A+

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte incapatoare
  • Economica
  • Silentioasa
  • Accesorii utile

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *