Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Aparat de curatat cu abur Karcher SC4 EasyFix, 2000W, 3.5Bar, 0.5/0.8L, incalzire 4min, Galben

Karcher SC4 EasyFix este un aparat foarte util in orice locuinta, cu atat mai mult daca locuiesti la casa fiindca reuseste sa curete impecabil foarte multe suprafete. Acesta are la baza curatarea cu abur, ceea ce il face ideal pentru curatarea podelelor, gresiei, faiantei, hotelor si asa mai departe. Foarte important de amintit este faptul ca nu doar lustruieste excelent, ci si igienizeaza suprafetele respective.

Aparatul este prevazut cu o putere de 2000 W, reusind sa se incalzeasca in doar 4 minute, dupa care vei putea incepe treaba. Un accesoriu foarte util este duza de podea EasyFix ce prezinta o suprafata flexibila, obtinand rezultate foarte bubbne la curatare. Poti regla foarte usor intensitatea aburului, in functie de cele doua niveluri disponibile. Interesant este si faptul ca reuseste sa curete foarte bine chiar si murdaria intarita.

Aparatul Karcher SC4 EasyFix reuseste sa elimine pana la 99.99% din bacteriile de pe suprafetele dure, fara sa foloseasca substante chimice. Unul dintre avantajele acestuia se refera si la posibilitatea de a detasa rezervorul de apa pentru o realimentare confortabila. Capacitatea acestuia este de 0.8 litri.

Recipient Karcher SC4 EasyFix

De asemenea, aparatul beneficiaza de un sistem de indepartare a lavetei absolut ingenios, fiindca nu vei intra in contact cu aceasta. In plus, detine si compartiment integrat pentru depozitarea facila a cablului, dar si a accesoriilor. Printre acestea, am mai regasit duza manuala, duza pentru podea, perie rotunda, permitandu-ti curatarea eficienta a tuturor tipurilor de suprafete. Mai mult decat atat, pentru un plus de siguranta, aparatul este dotat cu sistem de blocare  ce ofera o buna fiabilitate, prevenind utilizarea in mod necorespunzator de catre cei mici.

Laveta Karcher SC4 EasyFix

Laveta pentru curatarea podelelor este realziata din microfibra asigurand o curatare foarte buna, dar si o igienizare optima. Cablul de alimentare are o lungime de 4 metri.

De asemenea, Karcher SC4 EasyFix este foarte usor de manevrat si de folosit in orice circumstante. L-am testat pe suprafete precum gresie, faianta din baie, chiuveta si s-a descurcat excelent. Il recomand tuturor categoriilor de utilizatori fiindca este un aparat practic si usor de folosit.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Karcher SC4 EasyFix este un aparat foarte bun, pe care il recomand cu incredere pentru ca efectiv ne-a usurat munca. Clientii sustin ca, din punctul lor de vedere, este un adevarat must have fiindca isi face treaba ireprosabil. Curata extrem de bine, este usor de folosit si foarte practic, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Karcher SC4 EasyFix

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Curatare si igienizare optima
  • Accesorii diverse foarte eficiente
  • Incalzire rapida
  • Recipient detasabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *