Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lada frigorifica Heinner HCF-N250A+, 245 l, Clasa A+, 1 cos, Control mecanic, H 84.2 cm, Alb

Heinner HCF-N250A+ este o lada frigorifica eficienta pe care o  poti folosi ca alternativa la congelatorul pe care il ai, atunci cand acesta nu mai este suficient de incapator pentru nevoile tale. Prin urmare, te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli cateva informatii utile despre produs!

Capacitatea acestei lazi frigorifice este de 245 de litri, interiorul sau nefiind compartimentat, poti profit la maxim de intreg spatiul. Dispune de un cos metalic la care, optional, poti renunta daca nu iti este folositor. Totodata, detine o capacitate de congelare de 18 kg in decursul a 24 de ore.

Lada Heinner HCF-N250A+ se poata lauda si  la capitolul autonomie, ajungand pana la 34 de ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor ramane in continuare in deplina siguranta. In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, astfel ca va inregistra un consum anual de aproximativ 245 kWh.

Temperatura din interiorul sau se poate ajuta prin intermediul termostatului reglabil, amplasat in partea dreapta jos. Trebuie doar sa rotesti butonul pentru a ajunge la nivelul dorit al temperaturii.

Mai mult decat atat, este un aparat frigorific silentios, ce inregistreaza numai 41 dB, ceea  ce inseamna ca nu te va deranja in timpul functionarii.

Dimensiunile acesteia sunt de 100.2 cm  latime, 84.2 cm inaltime si 59.7 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCF-N250A+ este o lada frigorifica eficienta, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele depozitate in interiorul sau sa ramana proaspete un timp indelungat. La randul lor, cumparatorii confirma faptul ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, fiind suficient de incapator pentru nevoile lor si mai silentios decat s-ar fi asteptat. Acestia considera lada in discutie a fi o alternativa optima pentru congelatorul care nu era tocmai incapator si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HCF-N250A+

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Economica
  • Silentioasa
  • Autonomie mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *