Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trisa Energy Boost 6928.83 este un nutriblender foarte interesant, dar si practic, cu ajutorul caruia poti obtine un suc natural simplu si rapid. In plus, este foarte usor de folosit, dar si de intretinut, insa mai multe detalii veti afla in continuare!

Aparatul este prevazut cu un motor puternic de 1000 W reusind sa zdrobeasca destul de usor de la fructe si legume moi pana la tulpini sau legume cu coaja „lemnoasa”. De asemenea, poate zdrobi fara probleme chiar si cuburile de gheata.

Cu ajutorul acestui aparat poti obtine sucuri delicioase din fructe si legume ,dar poti prepara foarte usor si smoothie-uri sanatoase. Activand functia turbo, intreg procesul este intensificat astfel ca poti obtine continutul dorit in doar cateva momente. Este foarte stabil in timpul funcitonarii, beneficiind de sistem anti-alunecare. Totodata, poti obtine si diverse piureuri, sosuri, supe creme simplu si rapid. Ofera o maruntire optima si o omogenizare eficienta a continutului.

Cutitul este prevazut cu 6 lame, ceea ce contribuie la o buna maruntire si omogenizare rapida. Totodata, aparatul vine insotit de un recipient cu capacitatea de 400 de ml si un alt recipient cu capacitatea de 1000 ml.

Recipiente Trisa Energy Boost 6928 83

Este foarte usor de intretinut, recipientele respective putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase. In plus, este foarte interesant faptul ca le poti lua cu tine, fiecare avand capacul sau, ceea ce le face mult mai practice.

Cum nu este un aparat mare, nu ocupa foarte mult spatiu de depozitare in bucatarie: 15 x 15 x 38 cm. Mai  mult decat atat, are o greutate de doar 2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trisa Energy Boost 6928.83 este un blender eficient si foarte util in orice bucatarie. Actualii cumparatori sustin ca este un aparat foarte bun realizat din materiale de calitate ce prezinta o constructie stabila. Cutitul marunteste foarte bine continutul, iar in ansamblu este un aparat usor de folosit. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Trisa Energy Boost 6928.83

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Cutit cu 6 lame
  • Usor de intretinut
  • Zdrobire gheata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *