Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HXSF-16RD este un ventilator cu picior foarte util in orice locuinta unde nu exista un aparat de aer conditionat sau o alta sursa de racorire. Nu este usor sa treci peste perioadele caniculare fie ca ne referim la doar cateva zile de caldura ori luni. Nici nu este recomandat sa neglijezi acest aspect, cu atat mai mult cu cat s-ar putea sa iti creeze si o stare nepalcute. Este datorita ta sa cauti aparatele potrivite pentru iti readuce confortul termic, de aceea te invitam in continuare sa afli mai multe detalii.

Ventilatorul Heinner HXSF-16RD prezinta o putere de 55 W si trei trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie de necesitate. De asemenea, activand functia de oscilatie, aparatul va executa miscari stanga-dreapta pentru o racorire mai rapida si uniforma a incaperii. In plus, poti ajusta inaltimea aparatului de lal 115 cm pana la 135 cm.

Functia Timer iti permite setarea activitatii aparatului pana la 10 ore pentru a se opri in mod automat. Astfel, poti adormi cu aparatul pornit, iar odata setat, acesta isi va incheia activitatea in mod automat.

Aparatul dispune de un design placut, carcasa fiind de culoare neagra in combinatie cu rosu. Panoul de control se afla pe piciorul acestuia, interfata fiind una foarte intuitiva. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca poate fi controlat si prin intermediul telecomenzii din dotare.

Baza acestuia este foarte rotunda si ii ofera un bun echilibru ventilatorului in timpul functionarii. In acelasi timp, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza un nivel al zgomotului de 60 dB, o valoare rezonabila. Bineinteles, ca  nu vei apela la cea mai puternica trepta de fiecare data. De cele mai multe ori, veti folosi treapta 1 si 2.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HXSF-16RD este o solutie practica in sezonul cald, ce te poate ajuta sa suporti mai usor temperaturile ridicate. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza sustinand ca este si foarte usor de utilizat si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Heinner HXSF-16RD

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer
  • Telecomanda
  • Stabil
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *