Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Krups Latt’EspressSilver EA82FE10 ar putea fi o alegere excelenta in materie de espressoare automate fiindca reuseste sa prepare bautura preferata intr-un mod aparte. Poate fi o investitie mai mare pentru unii, insa ceea ce va pot asigura este ca merita fiecare banut.

Espressor-ul Krups Latt’EspressSilver EA82FE10 este prevazut cu un sistem special numit Krups Quattro Force ce reuseste sa extraga eficient aroma din boabele de cafea, in final, preparand o cafea aromata si delicioasa. Procesul care sta la baza acestui sistem urmeaza anumiti pasi: rasnire, presare, percolare si extractie.

In acelasi timp, sistemul One-Touch-Cappuccino iti permite prepararea unui cappuccino foarte cremos si savuros.

Rasnita din dotare – Active Speed este realizata din materiale de inalta calitate, oferind performante ridicate, dar si o buna fiabilitate in itmp. Sistemul Thermoblock si pompa cu presiune ridicata de 15 bari vor extrage perfect aroma din cafea, la temperatura optima, pentru un gust pe masura.

Mai mult decat atat, sistemul AutoClean Pressure previne depunerile de calcar, astfel ca performantele produsului se vor mentine constante cu un minim de efort din partea ta.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a activitatii in functie de ora dorita. De exemplu, poti programa de seara aparatul astfel incat dimineata cand te trezesti, cafeaua sa fie deja pregatita pentru a fi servita. In plus, daca uiti aparatul pornit, nu va fi nicio problema fiindca acesta se va opri automat.

Aparatul beneficiaza de un design modern si elegant, care se va integra perfect in orice bucatarie. De asemnea, este dotat cu un rezervor pentru apa cu capacitatea de 1.7 litri si un recipient unde vei aduauga cafea pana la 260 de grame. Detine o putere de 1450 W si permite prepararea unei serii de bauturi precum cafea, espresso, cappuccino, ceai sau cafe creme.

Dimensiunile acestuia sunt de 38.8 x 28.3 x 36 cm (W x D x H) si are o greutate de 8.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Krups Latt’EspressSilver EA82FE10 este un aparat foarte bun pe care il recomand cu toata increderea si despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia sunt foarte incantati de modul in care reuseste sa prepare bauturile, dar si de faptul ca este un aparat foarte usor de folosit si de intretinut. De asemenea, sunt fascinati de faptul ca pot programa aparatul la orice ora pentru a prepara cafeaua, iar ei o pot savura indata. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

 

Pareri pe scurt: Krups Latt'EspressSilver EA82FE10

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Functii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Programare intarziata
  • Rasnita Active Speed
  • Sistem Thermoblock
  • AutoClean

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *