Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL este un aparat de aer conditionat foarte eficient, prevazut cu o gama variata de functii moderne, dar si tehnologii inteligente, despre care vom discuta pe larg, in cadrul acestui material. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati cat mai multe detalii importante despre acest produs.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fapt pentru care este ideal pentru suprafete de pana la 18 mp. Valoarea suprafetei poate varia usor in raport cu inaltimea incaperii si gradul de izolare al acesteia. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce garanteaza un cosnum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului. Cu ajutorul acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un minim de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul dispuen de un sistem de filtrare performant, ce are capacitatea sa purifice in totalitate aerul. Astfel, va reusi sa retina eficient particulele de praf, poluare si polen, dar in egala masura, reuseste sa elimina si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon beneficiind atat de functia racire, cat si de cea de incalzire. In acelasi timp, acesta detine si alte funciti interesante, precum:

 • Dezumdificare si ventilatie – permite eliminarea eficienta a umiditatii excesive din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Follow Me – prin intermediul telecomenzii, aparatul va monitoriza temperautra ambientala, pentru a asigura un confort termic sporit.
 • Timer – presupune presetarea activitatii aparatului pe intervale orare in functie de programul care te avantajeaza cel mai mult.
 • Auto-restart – permite reluarea activitatii aparatului in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum minim de resurse.
 • Autodiagnosticare – identifica o eventuala problema aparuta la nivel functional, inca din stare incipienta, intrerupand activitatea aparatului. In plus, pe dispaly va fi afsat un cod specific fiecarei erori pe care il poti gasi in manualul de utilizare.
 • Auto-curatare – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului pentru a preveni formarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa, prevenind aparitia mirosurilor neplacute.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 53 dB. Nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 29.7 cm inaltime, avand o greutate de 8.2 kg. Totodata, dimensiunile unitatii externe sunt de 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 22.7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

HEINNER Mirror HAC-MR12DBL este un aparat de aer conditionat eficient, pregatit pentru a infrunta temperaturi extreme si de a spori confortul termic de care ai  nevoie. Clientii sunt foarte multumiti de el si de modul in care isi face treaba si recunosc ca primul lucru care le-a atras atentia asupra lui a fost chiar design-ul elegant, ce il face potrivit pentru orice incapere. In plus, functiile sunt suficient de diversificate si acopera o gama variata de nevoi. Totodata, clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: HEINNER Mirror HAC-MR12DBL

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Design elegant
 • Functii moderne
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *