Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Symbo Weebot W150 este un dispozitiv foarte practic pentru curatarea mai usoara a geamurilor indiferent de grosimea lor, scapandu-va totodata de o grija care v-ar putea solicita multa energie si timp. Robotul de curatare pentru geamuri este ideal pentru ferestre medii si mari, poate lucra doar pe suprafete verticale si prezinta insertie patentata cu vibratii pentru o curatare eficienta.

Robotul de curatare geamuri Symbo Weebot W150 este un model ce poate asigura o curatare buna a geamurilor gratie tehnologiilor implementate. Dispune de insertie vibranta ce curata activ suprafata pe care este amplasat robotul, iar laveta mare indeparteaza eficient murdaria ramasa. Totodata, se descurca eficient si pe suprafete cu panta minima de 30 de grade. Functia de detectare a marginilor permite folosirea in siguranta a produsului si pentru geamurile fara rame.

Modelul in discutie este potrivit pentru ferestre cu dimensiuni de cel putin 50 x 50 cm. Este o solutie excelenta in special pentru persoanele care au geamuri mari si foarte dificil de curatat fie ca vorbim despre apartamente, case sau vile. Aparatul realizeaza doua tipuri de miscare, iar cu ajutorul telecomenzii puteti seta modul si miscarea curatarii. Modul de curatare in forma de N este excelent pentru geamurile inalte, iar modul de curatare in forma de Z este indicat pentru geamurile largi. Mai mult decat atat, in cazul unei intreruperi de curent, robotul va relua activitatea acolo unde a ramas.

Tot cu ajutorul telecomenzii, puteti trimite aparatul sa curete intensiv o zona unde este mai multa murdarie care nu se curatat atat de usor. Mai ult decat atat, avand o baterie de rezerva, in cazul in care apare vreo pana de curent, nu va exista riscul caderii si deteriorarii produsul. In plus, beneficiaza si de o franghie de siguranta tot in acest scop.

Lavetele din microfibra din dotarea aparatului fac o treaba foarte buna. In plus, acestea sunt lavabile, pot fi spalate usor si reutilizate. Atunci cand folositi solutie de curatare, va trebui sa lasati intai robotul sa se fixeze pe fereastra, apoi pulverizati solutie de curatare a geamurilor pe restul ferestrei si porniti aparatul. Nu pulverizati solutia direct pe robot, fiindca exista risucl de a il deteriora. In plus, inainte de folosire, incarcati de fiecare data bateria, fiindca fara incarcarea completa, robotul nu va functiona din motive de siguranta.

Totodata, robotul vine la pachet cu urmatoarele accesorii:

 • adaptor
 • cablu de alimentare
 • cablu de extensie
 • trei lavete de curatare
 • franghie de siguranta cu ventuza
 • telecomanda
 • doua solutii de curatare
 • manual de utilizare

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Am putea spune ca robotul de curatare geamuri Symbo Weebot W150 reprezinta o solutie moderna pentru curatarea mai usoara a geamurilor menita sa ne usureze, dar si sa ne optimizeze munca. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o investitie buna optand pentru un astfel de produs care intr-adevar le face viata mai simpla. O parte dintre ei sustin chiar ca i-a surprins placut fiindca nu se asteptau sa fie atat de eficient. In plus, este foarte usor de folosit, iar odata pus la treaba, face treaba in locul lor. Dupa parerea lor este un produs ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Symbo Weebot W150

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Insertii vibrante
 • Functie detectare margini
 • Baterie de rezerva si franghie siguranta
 • Usor de folosit

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *