Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

HOBOT 298 este un robot de curatat geamuri care va poate simplifica viata, in special, cei care aveti geamuri foarte mari si dificil de curatat. Acesta este prevzut cu senzori si functii utile, care il vor ajuta sa face o treaba cat mai buna cu un minim de efort din partea voastra. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Robotul de curatare a geamurilor HOBOT 298 este un dispozitiv foarte practic si util, dotat cu rezervor de apa integrat, care curata rapid si precis geamurile, dar si alte tipuri de suprafete din sticla. Umezeste suprafata curatata cu apa distilata sau cu solutie HOBOT utilizand o duza cu ultrasunete. Acesta realizeaza miscari liniare si curata automat in doua directii. Gratie sistemului Single – side, aparatul poate fi folosit pe grosimi diferite de sitcla si suprafete netede, cum ar fi golinzile, geamurile duble, cabina de dus, faiana si asa mai departe. Bateria de rezerva UPS cu care a fost prevazut, previne situatiile neplacute in care pot aparea pene de curent, iar aparatul ar putea cadea.

Acesta are la baza senzor GYRO, senzor cu laser si sistem de navigatie cu Al-Technology S2.1 ce controleaza miscarile robotului ca la un pilot de masina. Totodata, acesta utilizeaza un suport adaptiv al lavetelor din microfibra fina ce se adapteaza suprafetei in timpul curatarii pe care robotul se deplaseaza. De asemenea, este important de stiut faptul ca acest aparat poate fi controlat atat cu ajutorul telefonului, cat si prin telecomanda.

Se recomanda folosirea acestui robot pentru geamuri cu dimensiui de cel putin 40 x 40 cm. Cu siguranta este de un real folos pentru persoanele care locuiesc la casa sau la bloc si detin suprafete mari de sticla. In plus, poate fi folosit si pentru ferestre sau oglinzi fara rame.

Ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa aseze robotul pe suprafat ape care doriti sa o curete si apasati butonul de pornire. Ulterior, dispozitivul va incepe treaba fara sa mai fie nevoie sa interveniti. Trebuie sa aveti in vedere, totusi, ca acesta nu poate fi folosit pe suprafete orizontale.

HOBOT 298 beneficiaza de un motor puternic de aspiratie si o laveta cu dimensiuni generoase realizata din fibre. Curata suprafata in doua faze, intai pe orizontala, apoi pe verticala. Viteza de curatare este de 2.4 minute pe metru patrat. In partea de jos a aparatului se afla insertii pneumatice care se regleaza si se adpateaza in mod automat la suprafata pe care o au de curatat.

Aplicatia mobila compatibila atat cu iOS, cat si cu Android este foarte intuitiva si usor de folosit, ajutandu-va sa realizati cu usurinta toate setarile dorite. In timp ce robotul isi face treaba, voi va puteti relaxa si urmari activitatea de pe smartphone.

Volumul rezervorului pentru lichid este de 40 de ml, iar suprafata maxima de curatat atinge 6 x 5 metri. Lungimea franghiei care sustine robotul pentru a nu cadea este de 5 metri, iar lungimea cablului de extensie de 4 metri. Autonomia bateriei de rezeva ajunge la 20 de minute. Dimensiunile produsului sunt de 24 cm adnacime, 24 cm latime si 10 cm inaltime, avand o greutate de 1.28 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Robotul de curatare HOBOT 298 este un dispozitiv practic si util pentru oricine are nevoie de un ajutor in vederea curaterii mai rapide si eficiente a ferestrelor mari. Cumparatorii sunt incantati de achizitia facuta si confirma faptul ca acest mic robot le-a usurat viata. Sustin ca este foarte usor de folosit, iar daca este folosit corect curata geamurile foarte bine. In cazul in care aveti geamuri foarte murdare, mai intai, trebuie indepartata murdaria cu laveta speciala de praf si niciodata nu trebuie sa pulverizati solutia de la inceput, fiindca riscul de a umple geamurile de urme este foarte mare. Intai indepartati stratul de praf, dupa care activati spalarea geamurilor pentru o lsutruire perfecta. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Control de pe telefon sau telecomanda
  • Senzori pentru orientare buna
  • Aspirare uscata/umeda
  • Baterie de rezerva

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *