Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light AUVE-402F este un aspirator de mana potrivit pentru curatarea si igienizarea saltelelor si diverselor tipuri de alergii, optimizand astfel curatenia in locuinta. Dimensiunile reduse il face foarte usor de manevrat, astfel incat sa va puteti face treaba usor cu ajutorul sau. Il puteti folosi deopotriva atat in casa, cat si in masina pentru curatarea eficienta a tapiteriei.

Aspiratorul de mana Star-Light AUVE-402F este solutia excelenta pentru curatarea mi usoara a canapelelor, fotoliilor, scaunelor, saltelelor, portbagajului sau a tapiteirie masinii. Are la baza si lampa UV, ceea ce insemana nu doar ca aspira murdaria, ci reuseste sa si igienizeze suprafetele din casa intr-un mod eficient.

Datorita dimensiunilor de doar 16.5 cm adnacime, 31.2 cm latime si 25 cm inaltime alaturi de o greutata de 1.77 kg, il puteti manevra foarte usor si in spatii mai dificile, fara a obosi mana. Prezinta o putere de 400 W, poate fi controlat direct de pe maner, iar capacitatea de colectare este de 200 de ml. Mai mult decat atat, vine la pachet si cu un accesoriu pentru spatii inguste deopotriva extrem de util.

Tensiunea de alimnetare utilizata este cea specifica de la priza de 220 V, fiindca aparatul nu preiznta acumulatori, ci trebuie conectat la retea pentru a fi folosit. Sistemul de filtrare prezinta un filtru de evacuare HEPA care are capaictatea de a capta particulele fine de praf pentru un aer mai curat.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul Star-Light AUVE-402F este un produs extrem de util in orice locuinta sau chiar masina, cu ajutorul caruia puteti curata mai usor tapiterii, fara efort. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustinc a aspira foarte bine praful si scamele, firimiturile, timp in care este extrem de usor de manevrat si de folosit, utilizandu-l adesea si in masina. Prezinta doua lampi UVC care reuseste sa igienizeze foarte bine diverse suprafete pe care este folosit. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light AUVE-402F

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Lampa UV
  • Filtru HEPA
  • Aspirare eficienta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *