Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Irim Ritz este un set de bucatarie foarte accesibil ca pret care poate fi integrat in bucatarii moderne simplu si rapid. Poate fi o alternativa interesanta de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare toate informatiile necesare.

Setul de bucatarie Irim Ritz include opt piese si anume: patru corpuri suspendale, trei corpuri asezate pe podea si un blat cu lungimea de 200 de cm. Produsele sunt realizate din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, iar blatul este termorezistent si prezinta o grosime de 28 mm. Dispune de balamale soft close, dar si accesorii metalice necesare pentru montajul mobilei. Este disponibil in varianta maro deschis si prezinta aspect mat, fiind foarte usor de intretinut.

Poate fi o alegere inspirata pe care, cu putin ajutor si urmand instructiunile cu care vine la pachet, o veti monta foarte usor. In plus, in interior este foarte bine organizata si ofera suficient spatiu de depozitare.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Setul de bucatarie Irim Ritz poate fi o solutie eficienta pentru nevoi variate, exclent pentru bucatarii moderne. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si multi dintre ei sustin ca le-a depasit asteptarile. Concret, sustn ca arata foarte bine, este suficient de incapatoare, foarte bine organizata si usor de montat, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Irim Ritz

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Spatioasa si bine organizata
  • Design modern
  • Usor de montat
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *