Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Indesit RAA 24N este un model de frigider cu doua usi, de dimensiuni medii, ce presupune un mod de functionare si dotari destul de simple. Nu dispune de tehnologii performante, insa reuseste sa mentina alimentele depozitate in conditii bune.

Frigiderul Indesit RAA 24N este prevauzt cu sistem de racire static, pep baza de conducte prin care circula agentul termic. Neexistand curenti de aer, atunci este probabil sa mai apara gheata pe peretii interiori. Atunci va fi nevoie sa decongelati si curatati frigiderul. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce insemana un consum energetic redus.

Capacitatea totala a aparatului este de 217 litri, fiind impartita intre frigiderul propriu-zis – 180 litri si congelator 37 litri.

Frigiderul propriu-zis este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata, suficient de rezistente si un comparimente pentru fructe si legume. Usa frigiderului este prevazuta cu 4 rafturi unde poti aseza borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni etc.

Congelatorul nu este foarte mare, insa este suficient incat sa poti depozita cateva caserole de inghetata, doze de bere si asa mai departe. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Totodata, nivelul de zgomot produs este de 45 dB, un nivel rezonabil, care nu va produce un real disconfort acustic.

Dimensiunile frigiderului sunt de 140 cm inaltime, 55 cm latime si 60.6 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Indesit RAA 24N este un frigider ieftin, dar care isi face treaba eficient. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca raceste bine, nu este zgomotos, modul de functionare fiind unul bun. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

Pareri pe scurt: Indesit RAA 24N

9

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Racire rapida
  • Nu este zgomotos
  • Compartimentare buna
  • Compartiment pentru fructe si legume

Puncte slabe

  • Lipsa tehnologii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *