Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Star-Light FCF90BCWSS este un model de aragaz ceva mai mare comparativ cu modelele clasice, astfel ca spatiul de lucru va fi mai mare, iar din punctul meu de vedere, un astfel de model este potrivit in bucatariile unde, de regula, se gateste destul de mult si des. Insa, inainte de a lua orice decizie, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare despre acest produs!

Analizandu-l din aproape in aproape si oprindu-ne la partea de design, discutam despre un aparat modern, prevazut cu o carcasa argintie in combinatie cu negru, ceea ce il va face usor de asortat cu orice piesa de mobilier. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane rotative, prin intermedul caruia vei putea aprinde fie plita, fie cuptorulDimensiunile aragazului sunt de 85 x 90 x 60 cm (l x L x A).

Plita aragazului Star-Light FCF90BCWSS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape ce vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. In plus, la nivelul fiecarui buton a fost implementat sistemul de aprindere electrica prin scanteie.

Plita dispune de 5 arzatoare: un arzator mare, un arzator WoK, doua arzatoare mici si doua arzatoare normale. Gratarul din fonta ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF90BCWSS dispune tot de alimentare pe gaz si, desigur, de acelasi sistem de siguranta. De asemenea, beneficiaza si de cateva functii speciale cum ar fi grill-ul ce permite prepararea bucatarilor mari de carne pentru ca alimentele sa devina fragede la interior si crocante la exterior, rotisorul, timer-ul ce va intrerupe la timp activitatea culinara pentru a nu se arde. In plus, iluminarea interioara iti va permite sa supraveghezi starea alimentelor fara a deschide de fiecare data usa cuptorului.

Concluzii si Pareri de la clienti

In ansamblu, Star-Light FCF90BCWSS ar putea fi o alegere buna, dat fiind ca functioneaza eficient, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Cumparatorii confirma acest lucru si sunt multumiti de modul in care isi face treaba, dar si de faptul ca dispun de o suprafata mai mare de gatit, suprafata de care chiar aveau nevoie, fiindca obisnuiesc sa prepare mai multe feluri de mancare in acelasi timp. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte convenabil.

Pareri pe scurt: Star-Light FCF90BCWSS

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Suprafata generoasa de gatit
  • Arzator WoK
  • Grill, Rotisor, Timer
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Aragaz Star-Light FCF90BCWSS, Gaz, 5 arzatoare, Gratar fonta, Wok, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 90 cm, Inox

  1. Bună ziua, ușa din dreapta, de la spațiul pentru butelie, cum se deschide! Nu vrea sub nici o forma sa se deschidă! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *