Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light FCF58GRTBR este un aragaz foarte avantajos prin prisma pretului cu care vine la pachet despre care vom discuta pe larg in acest review. Cred ca cei mai multi dintre voi deja s-au familiarizat cu brandul Star-Light si raportul calitate/pret pe care il ofera, de aceea nu vom insista asupra acestor detalii, ci vom trece direct la subiect, la produsul care ne interesesaza.

Din punct de vedere estetic, aragazul Star-Light FCF58GRTBR urmeaza linii clasice, insa se diferentiaza de restul modelelor prin nuanta carcasei, de culoare maro. Atat cuptorul, cat si plita sunt inchise la culoare si foarte usor de curatat.

Plita este prevazuta cu alimentare pe gaz, drept pentru care a fost implementat sistemul de siguranta conform caruia alimentarea cu gaz va fi oprita instant in cazul in care flacara se va stinge accidental. Mai mult decat atat, fiecare arzator este prevazut cu aprindere electrica incorporata in butoane.

In acelasi timp, plita este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare normale si un arzator mic. Arzatorul mare prezinta o putere de 2.6 kW, cele doua normale cate 1.55 kW fiecare, iar cel mic 0.9 kWh. Gratarul este realizat din fier si ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul este si el prevazut cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi acelasi sistem de siguranta. Ofera o capacitate de 62 de litri, ceea ce inseamna ca vei putea intreprinde cam orice tip de activitate culinara. Prezinta cateva functii utile precum grill si rotisor ce iti permit prepararea bucatilor mari de carne, dar si timer-ul te va ajuta sa tii timpul sub control, prevenind coacerea excesiva a alimentelor.

Pentru a verifica stadiul alimentelor, fara insa a deschide de fiecare data usa cuptorului, a fost implementat sistemul de iluminare interioara ce iti asigura o buna vizibilitate.

Capacul aragazului este realizat din sticla, foarte usor de curatat. Dimensiunile acestui model de aragaz Star-Light sunt de 85 x 58 x 58 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FCF58GRTBR este un model de aragaz simplu din perspectiva modului de functionare, dar eficient, ce iti permite prepararea oricarei retete. Clientii sunt multumiti de modul in care isi fac treaba cu ajutorul sau, iar o buna parte dintre ei l-au ales fie pentru parinti, fie chiar si pentru bunici. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

Pareri pe scurt: Star-Light FCF58GRTBR

8.9

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Pret

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Timer
  • Grill
  • Rotisor
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *