Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Jacuzzi Intex PureSpa™ Bubble Massage ar putea fi varianta ideala pentru relaxare dupa o zi obositoare la munca sau de recreeze cu familia si prietenii. Reprezinta o adevarata inovatie ce are la baza sistem de dedurizare integrat.

Intex PureSpa™ Bubble Massage ofera relaxarea cuvenita doar apasand un buton. Prin intermediul panoului de control, jeturile de bune sunt activatre interiorului spa-ului oferind un masaj placut. Sistemul de incalzire se regleaza foarte usor pentru a se potrivi cerintelor utilizatorului referitoare la temperatura pe care o agreati.

Produsul se intretine usor, iar cartusul de filtrare este extrem de simplu de inlocuit. Structura este formata din trei straturi din material laminat oferind o buna rezistenta. Se poate instala usor atat pe terasa, cat si pe un gazon curat si drept.

Diametrul interior este de 145 cm, iar cel exterior de 196 cm. Are o inaltime de 71 de cm si este realziat din PVC laminat. Prezinta o capacitate de patru locuri si un volum de 795 litir de apa. Dispune de 120 de jeturi de masaj, iar temperatura apei poate fi reglata in intervalul 20-40 de grade Celsius. Poate creste temperatura cu 1.5-2.5 grade Celsius pe ora.

Produsul vine la pachet cu echipament de filtrare, de incalzire si sistem anticalcar. De asemenea, detine si geanta pentru transport si depozitare. Prezinta baza izolata si prelata ce protejeaza spa-ul minimizand pierderile de caldura.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Intex PureSpa™ Bubble Massage este un jacuzzi excelent pentru a fi instalat acasa, acolo unde va puteti relaxa impreuna cu cei dragi ori de cate ori simtiti nevoia. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca a fost fara indoiala o alegere inspirata. Materialele din care a fost realizat sunt extrem de calitative, se monteaza usor si rezista excelent chiar si in conditii meteo mai putin favorabile. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest produs al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Intex PureSpa™ Bubble Massage

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Design

9.9/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizat din materiale de calitate
  • Spatios
  • Reglare temperatura
  • Sistem de dedurizare incorporat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *