Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Laica NE1005 este un aparat de aerosoli portabil care poate fi folosit chiar si pentru bebelusi. Ofera un mod de operare silentios si prezinta un design special gandit pentru usurinta in utilizare.

Aparatul Laica NE1005 este un dispozitiv potrivit pentru adulti, cat si pentru copii, care asigura un mod de functionare silentios si intuitiv. Datorita dimensiunilor reduse, poate fi usor de transportat in deplasari si poate fi folosit de catre persoanele care au nevoie de mai multe sedinte de aerosoli pe zi sau de catrei cei care calatoresc frecvent.

Terapia cu aerosoli este indicata in cazul afectiunilor pulmonare, traheitei, astimului, bronsite, sinuzitei si alergiilor, putand inlatura si senzatiile neplacute provocate de raceli si iritatii alergice. Atenueaza chiar si tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale facilitand expectorarea.

Aparatul de aerosoli transforma preparatele pentru inhalare prin trecerea medicamentului prin micro-orificile unei site, in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particule de dimensiuni mici 1-5 microni, patrund in profunzimea cailor respiratorii superioara si inferioare oferind un tratament corect si eficient.

Fiind un dispozitiv silentios, il puteti utiliza si pentru bebelusi in timpul somnului. Functioneaza cu ajutorul a doua baterii de 1.5 V AA sau conectat la priza folosind adaptorul pe care il veti achizitiona separat.

Pachetul include masca pentru copii, masca pentru adulti, dispozitivul pentru gura, conectorul pentru masca baterii si husa de depozitare. Volumul maxim de produs inhalat este de 10 ml, iar capacitatea de vaporizare este de aproximativ 0.25 ml/min.

Laica NE1005 este un dispozitiv medical ce are inscriptia CE 0434. Este fabricat in conformitate cu legislatia europeana privind criteriile de fabricatie pentu siguranta aparatelor electrice de uz medical, Norma EN 60601-1.

Dimensiunile acestuia sunt de 5.9 cm lungime, 5.3 cm latime si 12.8 cm inaltime, avand o greutate de doar 160 de grame.

Aparat aerosoli portabil Laica NE1005 pareriVerifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul Laica NE1005 este un dispozitiv medical foarte util pentru cei care calatoresc mult sau pentru cei ce au nevoie de tratament cu aerosoli de mai multe ori pe zi. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si confirma faptul ca isi face treaba excelent, este extrem de rezistent si usor de folosit. Totodata, sustin ca ofera un mod de functionare silentios, astfel ca nu sperie bebelusii. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raprotul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Laica NE1005

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentios
  • Accesorii pentru copii si pentru adulti
  • Usor de folosit
  • Functioneaza atat pe baterii, cat si conectat la priza

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *