Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Racitorul pentru bauturi Metro Professional este un aparat frigorific foarte practic si util in sezonul rece cu ajutorul caruia puteti pastra bauturile racoritoare in cele mai bune conditii. Poate fi o solutie la indemana oricui, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare toate informatiile necesare.

Racitorul Metro Professional ofera o capacitate totala de 88 de litri si este prevazut cu trei rafturi in care puteti depozita in conditii optime diverse tipuri de bauturi racoritoare. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A, consumul inregistrat fiind unul rezonabil.

Usa este realizata din sticla, iar exteriorul din metal, in timp ce rafturile sunt fabricate din inox.

Permite reglarea temperaturii din interior intre 4-18 grade Celsius. Totodata, utilizeaza agent frigorific R600a si trebuie conectat la sursa de alimentare de 220 V.

Dimensiunile aparatului sunt de 83 cm inaltime, 43 cm latime si 49 cm adancime, avand o greutate de 24.5 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Racitorul de bauturi Metro Professional este un aparat frigorific foarte practic la care multe persoane apeleaza pentru a suplimenta spatiul in vederea racirii rapide a bauturilor racoritoare. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta dispozitivului si sustin ca este un produs bine organizat, destul de spatios si foarte silentios. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Racitor Metro Professional 

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Racire optima
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *