Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Esti in cautarea unui set de scaune pentru gradina, terasa sau balcon rezistent, dar si placut din punct de vedere estetic? O varianta ar putea fi setul de scaune Kring Bruxelles care vin la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

Setul Kring Bruxelles este format din sase scaune realizate din PVC special realizat pentru piesele de mobilier outdoor, facand fata cu succes conditiilor de clima extreme, oferind rezistenta foarte buna si la apa sau raze UV. Cu aproximatie, acestea sunt potrivite pentru o masa cu lungimea de 1.80 metri.

Cadrul scaunelor este realizat din otel de 4.2 x 1.4 cm, iar sezutul si spaltarul sunt realizate din textilen. Pot fi amplasate pe balcon, pe terasa sau chiar in gradina. Prezinta o lungime de 72.5 cm, o latime de 55.5 cm si o greutate de 4 kg.

Acest set se bucura de o popularitate foarte mare in randul cumparatorilor, care in mare parte au fost foarte multumiti de alegerea facuta. Sustin ca scaunele din set sunt bine construite, foarte rezistente, astfel ca sunt clienti care au intrat in posesia lor de mai bine de 5-6 ani si inca se prezinta foarte bine. De asemenea, sustin ca sunt foarte comode si le asigura o pozitie confortabila la masa. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret al acestui set este unul foarte avantajos.

Scaune Kring Bruxelles

Verifica oferta de azi!

Pareri pe scurt: Kring Bruxelles

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabile
  • Structura rezistenta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *