Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Esti in cautarea unei solutii practice unde sa va distrati alaturi de familie si cei dragi? O idee foarte buna, mai ales, in sezonul cald este achizitionarea unei piscine de gradina unde va puteti relaxa in tihna, iar o varianta ar putea fi piscina Intex Easy Set,  o solutie practica si accesibila oricui.

Piscina Intex Easy Set este un model rotund ce pune la dispozitie o capacitate de 2419 litri fiind realizata din PVC si Polietilena. Necesita putina atentie in momentul instalarii; partea inferioara trebuie foarte bine intinsa, asigurandu-va ca nu se mai formeaza nicio cuta, iar dedesubt ar fi bine sa puneti o patura mai groasa. In plus, pentru ca apa sa ramana cat mai mult timp curata, puteti acoperi piscina, in special, seara pentru a preveni patrunderea gandacilor, gazelor sau chiar a frunzulitelor. De asemenea, daca aveti pisici ar fi bine sa fiti atenti si sa le tineti departe. Partea superioara unde se afla inelul gonflabil poate fi destul de sensibil, iar ghiarele felinelor ar putea perfora destul de usor piscina.

Este o varianta de piscina destul de spatioasa, unde se vor putea distra atat copiii, cat si adultii. Se monteaza si demonteaza usor, insa v-ar fi de folos o pompa pentru a o umfla, iar daca nu aveti deja una, ar fi bine sa o achizitionati separat. Dimensiunile acesteia sunt de 76 cm adancime si 244 dimaetru, alaturi de o greutate de 8 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Piscina Intex Easy Set este un produs potrivit pentru uz casnic pe care il puteti instala cu usurinta in propria gradina acolo unde va puteti crea spatiul personal de relaxare sau de distractie. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca avand in vedere pretul de achizitie, chiar a fost o reala surpriza, fiindca le-a depasit asteptarile. Apreciaza faptul ca este spatioasa, se instaleaza usor, iar materialul este solid. Multi dintre ei au achizitionat-o pentru copii, insa o pot folosi fara probleme si adultii. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Piscina Intex Easy Set

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Usor de montat
  • Cadru rezistent

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *