Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool AKP 7460 este un cuptor incorporabil interesant ce vine la pachet cu cele mai importante functii pentru o functionare optima. In plus, pretul de achizitie este unul accesibil, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Cuptorul Whirlpool AKP 7460 este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune din start anumite avantaje. Printre acestea se numara siguranta in utilizare, dar si coacerea mai rapida si uniforma. Totodata, beneficiaza de o capacitate de 65 de litri, ceea ce inseamna ca poti intreprinde orice tip de activitate culinara vei dori.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic redus. Pana nu demult era considerata cea mai performanta clasa.

Beneficiaza de o serie de functii foarte interesatne si utile, printre acestea fiindsi coacerea cu convectie ce presupune functionarea simultana a rezistentelor amplasate in partea de sus si de jos, alaturi de ventilator. Este ideala pentru placintele cu umplutura lichida sau chiar pentru pizza. Functia conventional presupune functionarea rezistnetelor amplasate in partea de sus is de jos a cuptorului.

Functia Grill permite prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Totodata, functia timer intrerupe activitatea culinara la momentul oportun prevenind arderea alimentelor.

TurboGrill presupune functionarea simultana a grill-ului si a ventilatorului. Functia decongelare permite dezghetarea alimentalor direct scoase din congelator simplu si rapid.

Aer fortat permite prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, fara a imprumuta mirosuri si arome intre ele, iar rezistenta inferioara presupune functinctionarea rezistentei de jos, fiind ideala pentru rumnirea partii inferioare a alimentelor.

Pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, cavitatea interioara este iluminata cu ajutorul unui bec. Astfel, nu va mai fi nevoie sa deschizi usa de fiecare data.

Accesul in interiorul cuptorului se realizeaza cu ajutorul rafturilor glisate amplasate pe suporti telescopici, facand tavile foarte usor de manevrat.

Printre accesoriile din dotare se numara gratarul din sarma cromata si doua tavi.

De asemenea, cuptorul beneficiaza de autocuratare catalitica, ce va simplifica intretinerea acestuia. Descompune eficient murdaria, la final, fiind necesara doar curatarea resturilor cu ajutorul unei lavete umede.

Cuptorul Whirlpool AKP 7460 este prevazut cu un design modern, frontal fiind amplasat panoul de control cu butoane rectabile de tip push si ecran LCD unde sunt afisate ora, simbolul ce indica functionarea cronometrului, precum si simbolul AUTO ce confirma setarea.

Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm (l x L x A) si cantareste 34 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool AKP 7460 este un cuptor cu care iti poti face treaba foarte bine fiind prevazut cu cele mai importante functii. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca isi face treaba eficient, asigurand de fiecare data o coacere uniforma. Este incapator si economic, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool AKP 7460

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapator
  • Economic
  • Functii moderne
  • Autocuratare catalitica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *