Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light FTTM-93RRE este un frigider de dimensiuni reduse potrivit pentru case de vacanta sau foisor unde puteti depozita la rece bauturi racoritoare sau pachete cu alimente de mici dimensiuni. Este un produs practic care, in plus, arata si bine.

Frigiderul Star-Light FTTM-93RRE prezinta o capacitate de 93 de litri, iar in interior dispune de doua rafturi si un mic congelator. Totodata, si la nivelul usii prezinta trei rafturi unde va puteti depozita sticle si recipiente mai mici.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, modelul in dsicutie face parte din clasa de eficienta energetica F, care echivaleaza cu vechea clasa A+, asigurand un consum energetic scazut. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este estimat undeva la 107 kWh.

Datorita termostatului reglabil din dotare, aveti posibilitatea de a seta temperatura dorita astfel incat alimentele si bauturile sa fie pastrate in cele mai bune conditii. Mai mult decat atat, frigiderul dispune si de picioare reglabile, ceea ce va va ajuta mai ales daca suprafata unde il veti amplasa nu este perfect dreapta.

Este de apreciat si modul silentios de operare, inregistrand cel mult 42 dB. Astfel, discutam despre un aparat silentios care nu va va crea disconfort.

Dimensiunile frigiderului sunt de 85 cm inaltime, 47.2 cm latime si 45 cm adancime, avand o greutate de 21.7 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-93RRE este un produs care arata bine si, mai ales, care se descurca eficient asigurand conditiile optime pentru ca bauturile racoritoare si alimentele sa fie pastrate excelent. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acest produs isi face treaba si sustin ca este un aparat mic, ce nu ocupa mult spatiu, raceste bine si prezinta un design atragator. In plus, presupune si un mod de functionare silentios, fiind produsul potrivit nevoilor sale. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light FTTM-93RRE

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Termostat reglabil
  • Economic
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *