Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool SPIW318A2WF este un aparat de aer conditionat modern, prevazut cu tehnologii de ultima generatie ce ii sporesc eficienta si il transforma intr-un aparat excelent. Insa, inainte de toate, va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati cele mai importante detalii despre acest produs.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW318A2WF este prevazut cu o capacitate destul de mare de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, fiind capabila sa acopere o suprafata de pana la 50 mp. In mod cert, acesta valoare depinde si de inaltimea incaperii sau gradul de izolare al acesteia. Tootdata, este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol esential in optimizarea activitatii aparatului. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, obtinand temperatura dorita mai rapid, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul beneficiaza de un sistem de filtrare ultra-performant, capabil sa asigure o purificare completa a aerului. Practic, reuseste sa elimine eficient chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Whirlpool SPIW318A2WF este dotat si cu tehnologia Wi-fi, ce permite controlarea aparatului chiar de pe smartphone. Este necesara doar conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, dupa care vei putea controla aparatul chiar si de la serviciu sau din oras.

Este ideal in orice sezon, fiind prevazut atat cu functia de racire, cat si de cea de incalzire. Pe langa aceste doua functii de baza, aparatul mai beneficiaza si de alte functii foarte interesante, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Auto-clean – vizeaza uscarea vaporizatorului imediat dupa incetarea activitatii de racire. Astfel, previne formarea mucegaiului si a bacteriilor si, implicit, mirosurile neplacute.
 • Around U – senzorul amplasat in telecomanda detecteaza temperatura ambientala si ajuta la mentinerea temperaturii optime constante.
 • Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Previne schimbarile bruste de temperature, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului pe intervale scurte de timp, in vederea obtinerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior, revenind la ciclul normal de functionare.
 • Dezghetare automata – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire si presupune decongelarea ghetii formate pe unitatea interna intr-un mod natural, iar acest lucru implica pauze de scurta durata.

Modul de functionare al aparatului este foarte silentios, astfel ca pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 33 dB.

Unitatea interna masoara 100.4 cm lungime, 23.3 cm latime si 31.1 cm inaltime, avand o greutate de 12.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 83 cm lungime, 28.5 cmlatime si 62.9 cm inaltime, alaturi de o greutate de 38 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool SPIW318A2WF este un aparat de aer conditionat performant ce asigura un confort sporit in perioadele cu temperaturi extreme. Clientii sunt multumiti de modul in care reuseste sa isi faca treaba sustinand ca functioneaza excelent pe ambele moduri. In plus, sunt incantati de faptul ca pot controla aparatul prin intermediul smartphone-ului, in timp ce functiile din dotare sunt foarte diversificate. Apreciaza foarte mult si modul silentios de operare si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

 

Pareri pe scurt: Whirlpool SPIW318A2WF

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *