Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Rohnson R547 este o masina de tocat carne foarte utila in orice bucatarie, despre care as putea spune ca isi face treaba decent, fiind prevazuta cu un motor cu puterea de 1500 W. In plus, este foarte usor de folosit chiar si de catre cei mai putin indemanatici.

Cu  ajutorul acestui aparat poti toca carne simplu si rapid, poti prepara carnatii preferati exact dupa gustul tau, dar poti pregati si suc de rosii. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul accesoriilor speciale  din dotare. Totodata, dispune si de o sita metalica cu diametrul de 5 mm. In cazul in care apar blocaje, puteti activa functia reverse reusind sa se deblocheze imediat. In lateral, se afla un buton, prin intermedul caruia vei putea porni sau opri masina, precum vei putea activa si functia reverse.

Aparatul vine insotit si de tavita din plastic si dispozitiv de impingere. Toate accesoriile ce se detaseaza pot fi adaugate in masina de spalat vase fara probleme. In cazul in care nu dispuneti de o masina de vase, imediat dupa utilizare, acestea se pot curata foarte usor direct sub jetul de apa.

Nu este un aparat mare, motiv pentru care va fi foarte usor de depozitat chiar si intr-o bucatarie mica. In plus, prezinta un design foarte placut, fiind prevazuta cu o carcasa de culoare rosie in combinatie cu negru.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rohnson R547 este o masina de tocat rezonabila, ce vine la pachet cu un pret rezonabil si un mod de functionare eficient. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sustin ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau, reusind sa toace o cantitate destul de mare fara ca aparatul sa se incinga, precum au umplut carnati si au pregatit suc de rosii. Cum a trecut toate testele, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Rohnson R547

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu carnati
  • Accesoriu rosii
  • Usor de curatat
  • Usor de depozitat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *