Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool SPIW309A2WF este un aparat de aer conditionat performant, prevazut cu o serie de functii si tehnologii inovatoare, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Va ivnitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati toate detaliile necesare despre acest produs!

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW309A2WF este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 18 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta o importanta deosebita in activitatea aparatului. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, pentru ca temperaura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. In plus, pe ciclcuri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare cu compresor On/Off.

Aparatul dispune de un sistem de climatizare de ultima generatie ce are capacitatea de a purifica in totalitate aerul. Astfel, vor fi eliminate eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi iti permite controlul aparatului direct de pe telefonul mobil. Este necesara conectarea la Wi-fi si descarcarea unei aplicatii, dupa care vei putea controla aparatul chiar si de la serviciu sau din oras.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon, fiind prevazut atat cu functia de racire, cat si de incalzire. Totodata, aparatul dispune si de alte functii interesante precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, pentru a preveni formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului, pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep/Night  mode – iti protejeaza somnul impotriva tuturor factorilor perturbatori. Previne modificarea brusca a temperaturii si, totodata, asigura o functionare silentioasa.
 • Auto-curatare – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Jet – intensifica activitatea pe intervale scurte de timp, dupa care isi va relua ciclul normal de functionare.
 • Dezghetare automata – se activeazadoar in cadrul regimul de incalzire si presupune pauze scurte de timp, pentru a permite ghetii formate pe unitatea externa sa se decongeleze in mod natural.

De asemenea, aparatul sta foarte bine si la capitolul nivel de zgomot produs. Astfel, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 23 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 90.5 cm lungime, 21 cm latime si 27 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa 71.5 cm lungime, 24.2 cm latime si 48 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool SPIW309A2WF este un aparat performant ce asigura tot confortul de care ai nevoie. Clientii sunt foarte incantati de modul de funcionare al acestuia si declara ca este intr-adevar eficient. Apreciaza foarte mult la el faptul ca poate fi controlat de pe telefonul mobil, dar si functiile din dotare foarte utile. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

 

Recenzii pe scurt: Whirlpool SPIW309A2WF

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de climatizare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *