Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

VORTEX A1218FA este un aparat de aer conditionat potrivit pentru un living ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun. In plus, ofera o serie de functii si tehnologii moderne despre care vom discuta pe larg in continuare.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A1218FA prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de aproximativ 20 mp. In aceasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modu racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol deosebit de important in activitatea aparatului. Acesta permite modificarea graduala a compresorului, in vederea obtinerii rapide temperaturii dorite cat mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia. In plus, pe ciclcuri lungi de utilizare se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul este prevazut cu sistem de filtrare performant ce asigura o purificare completa a aerului. Cu alte cuvinte, indeparteaza atat particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtrul este lavabil si se poate spala foarte usor.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon, gratie celor doua functii de vaza din dotare – incalzire si racire. Insa, pe langa aceste doua functii, mai prezinta si altele precum:

 • Dezumidificare si ventilare – aceste doua functii pot fi activate pe tot parcursul anului. Practic, acestea au capacitatea de a elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Functia Auto-restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului, chiar si dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep mode – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Practic, nu permite modificari bruste ale temperaturii, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapid, ulterior, reluandu-si activitatea normala in vederea mentinerii acesteia.
 • Functia de autodiagnosticare – identifica inca din stare incipienta o eventuala problema aparuta. Pe display, va aparea un cod specific pe care il poti gasi in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Functia de autocuratare – vizeaza uscarea cat mai rapida a vaporizatorului, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Functia iFeel – transforma telecoamnda aparatului in termostat de camera ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea centrala pentru mentinerea temperaturii optime.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare in functie de orele care te avantajeaza. Poti, de exemplu, programa aparatul sa porneasca inainte sa ajungi acasa, astfel, in momentul in care ai ajuns, sa gasesti o temperatura optima si un mediu placut.
 • Functia de dezghetare inteligenta – se activeaza doar in cadrul functiei de incalzire si consta in pauze de scurta durata ce au in vedere dezghetarea in mod natural a ghetii formate pe unitatea externa.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta din cele 4 disponibile, aparatul inregistreaza 53 dB. Nu este cel mai silentios model, insa cu siguranta valoarea respectiva nu este suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 75 cm lungime, 28.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 73 cm lungime, 54.5 cm laitme si 25.5 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX A1218FA este, cu siguranta, unul dintre cele mai convenabile modele de aparate de aer conditionat, ce are in pret inclus chiar si kit de instalare. Clientii sunt foarte multumiti de el si declara ca isi face treaba foarte bine, functiile din dotare acoperind orice tip de nevoi. Functioneaza foarte bine atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: VORTEX A1218FA

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Tehnologie Inverter
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *