Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lada frigorifica Liebherr GT 2632, 237 l, Clasa A++, Alb

Liebherr GT 2632 este o lada frigorifica potrivita pentru uz casnic, ce te va ajuta sa depozitezi o cantitate destul de mare de alimente, atunci cand congelatorul actual nu mai face fata din punct de vedere al capacitatii oferite. Modelul in discutie vine la pachet si cu cateva sisteme foarte interesante despre care vom discuta  in acest review.

Lada frigorifica Liebherr GT 2632 ofera o capacitate de 237 litri si beneficiaza de o autonomie foarte buna, de pana la 48 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi in maxima siguranta. Totodata, aceasta este dotata cu un sistem invoator Stop Frost ce ofera doua avantaje importante: formarea ghetii in spatiul de racire, dar si pe suprafata aliemntelor se reduceconsiderabil, iar dezghetarea se va realiza cu o frecventa mai mica. Pe de alta parte, acest sistem previne formarea de subpresiune prin deschiderea si inchiderea usii lazii, putand fi deschisa fara efort.

Mai mult decat atat, pentru o vedere de ansamblu, funcitile de comanda si de control sunt integrate intr-un maner cu totul ergonomic. Display-ul digital Magic Eye afiseaza valoarea exacta a temperaturii din interiorul lazii. In plus, datorita sistemului Super Frost, alimentele vor fi congelate intr-un timp destul de scurt, conservandu-le foarte bine vitaminele si nutrientii. In momentul in care alimentele sunt congelate, functia respectiva se dezactiveaza in mod automat.

Sistemul de iluminat integrat te va ajuta sa ai o mai buna vizibilitate asupra alimentelor depozitate in interiorul lazii. In interior se afla o tava si doua cosuri la care poti renunta atunci cand nu iti sunt utile. Capacitatea de inghet in decursul a 24 deore este de 24 de kg.

Se poata lauda si la capitolul eficienta energetica, fiind incadrata in clasa A++, asigurand un  consum energetic redus. Producatorii estimeaza acest consum undeva la doar 190 kWh/an.

De asemenea, este si foarte silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs nu va depasi 39 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 86.9 cm latime, 91.7 cm inaltime si 75.8 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Liebherr GT 2632 este o lada frigorifica foarte buna, capabila sa ofere conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete un timp indelungat. Clientii confirma acest lucru si sustin ca lada isi face treaba excelent, este dstul de incapatoare pentru nevoile lor, iar accesoriile din dotare foarte utile. De asemenea, apreciaza foarte mult si faptul ca este silentioasa si economica, motiv pentru care estimeaza raportul calitate/pret a fi unul corect.

 

Recenzii pe scurt: Liebherr GT 2632

9.5

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem Stop Frost
  • Sistem Super Frost
  • Foarte economica
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *