Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Liebherr GT 3632, 324 l, Super Frost, clasa energetica A++

Liebherr GT 3632 este o lada frigorifica deosebita ce ofera o capacitate suficient de mare si cateva sisteme interesante. Ar putea fi o alegere foarte inspirata in materie de lazi frigorifice, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Lada frigorifica Liebherr GT 3632 este prevazuta cu o capacitate de 324 litri, ceea ce iti va permite sa depozitezi o cantitate generoasa de alimente. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii au declarat ca ar inregistra anual undeva la doar 225 kWh.

In interiorul sau, gasim doua cosuri la care, optional, putem renunta daca le consideram intuile. Eu totusi nu am renuntat pentru ca aici pot depozita pachetele mai mici care s-ar putea pierde printre cele mai voluminoase. Capacitatea de inghet in decursul a 24 de ore ajunge pana la 28 de kg. Am fost placut surprins si de faptul ca lada beneficiaza de sistem Super Frost, ceea ce inseamna ca gheata se va depune mult mai greu pe peretii interiori ai aparatului si pe alimente, prin urmare, dezghetarea aparatului se va face mult mai rar.

De asemenea, se poate lauda si cu o autonomie foarte buna. Fara curent, lada poate pastra alimentele in deplina siguranta pentru inca 60 de ore, ceea ce este de departe un lucru de apreciat. In plus, pentru o buna vizibilitate in interiorul sau, aceasta a fost prevazuta cu sistem de iluminare.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare silentios, astfel ca inregistreaza numai 40 dB.

Dimensiunile acestui model sunt de 112.9 cm latime, 91.7 cm inaltime si 75.8 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Liebherr GT 3632 este o lada frigorifica foarte buna pe care o recomand cu incredere fiindca este incapatoare, economica si raceste foarte bine alimentele. Clientii actuali sunt foarte multumiti de aceasta lada si sustin ca a reusit sa le depaseasca asteptarile. Isi face treaba ireprosabil si este si foarte silentioasa, drept pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Liebherr GT 3632

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Economica
  • Sistem Super Frost
  • Autonomie foarte mare
  • Incapatoare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *