Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA, 210 l, Clasa A+, Alb

Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica suficient de incapatoare, in cadrul careia vei putea depozita o cantitate generoasa de alimente. Ar putea fi o varianta inspirata in materie de lazi frigorifice, insa va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare.

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA pune la dispozitie o capacitate de 210 de litri, fiind de doua ori mai incapatoare decat congelatoarele spatioase integrate in combinele frigorifice. In interiorul lazii nu exista pereti despartitori care nu ar face altceva decat sa ocupe spatiu inutil, astfel, vei putea profita la maxim de spatiul oferit. Aici se afla un cos metalic unde poti aseza pachete mai mici, insa daca il consideri inutil poti renunta la el.

Temperatura se modifica prin intermediul termostatului localizat in partea dreapta jos. Langa respectivul termostat se afla un led rosu, iar in momentul in care se aprinde inseamna ca in interiorul lazii temperatura este prea ridicata, iar alimentele ar putea sa nu fie in siguranta. In aceste conditii, va fi necesara cresterea unei trepte de congelatre, pentru a scadea temperatura si mai mult.

Termostat Zanussi ZFC21400WA

In acelasi timp, Zanussi ZFC21400WA este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza acest consum undeva la doar 227 kWh/an.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14 kg. De asemenea, lada frigorifica beneficiaza de o autonomie destul de mare, de 28 de ore, timp in care in cazul in care apare o pana de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare silentios, astfel ca inregistreaza numai 42 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 79.5 cm latime, 86.8 cm inaltime si 66.5 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 44 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica foarte buna, pe care personal o recomand, fiindca  a trecut toate testele. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba ireprosabil chiar si pe termen lung, fiind suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte silentioasa. Este economica, iar aspectul acesteia este unul placut. Sunt foarte multumiti de ea si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul bun.

Pareri pe scurt: Zanussi ZFC21400WA

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Economica
  • Silentioasa
  • Racire eficienta
  • Autonomie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *