Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Meaco 12L-AH este un dezumidificator foarte util in orice locuinta ce reuseste sa restabilizeze nivelul de umiditate din locuinta simplu si rapid. Astfel, va veti putea alaturi de cei dragi de un mediu curat si sanatos, timp in care, nici locuinta nu va mai fi in pericol de a se dezvolta mucegai. In plus, este un aparat portabil ce se poate muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul Meaco 12L-AH este aparatul potrivit pentru orice fel de incapere de la dormitoare, living-uri, bai pana la pivnite, sali de fitness, birouri si altele. In zona superioara, regasim panoul de control prin intermediul caruia putem verifica umiditatea relativa din incapere, putem regla cu exactitate nivelul pe care dorim sa il atinga sau putem activa functii auxiliare. Aparatul ofera un mod de functionare cat se poate de sigur fiind prevazut cu functia de dezghetare automata care se activeaza atunci cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi scazute, dar si cu functia de deconectare automata care vizeaza deconectarea aparatul in mod automat atunci cand rezervorul se umple de condens.

Meaco 12L-AH display

Aparatul functioneaza in urmatorul fel: aerul umed din incapere este absorbit folosind ventilatorul din aparat, care va fi trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul refrigerant cu temperaturi reduse care circula prin serpentina radiatorului, va raci aerul suflat in exteriorul radiatorului, rezultand ulterior fenomenul de condens. Apa va fi colectata intr-un recipient cu capacitatea de 1.7 litri. Aerul eliberat va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Mentionam anterior faptul ca dezumidificatorul dispune de functie de dezghetare automata, iar aceasta se va activa doar in momentul in care este detectata gheata pe aripioarele radiatorului. Astfel, in momentul activarii acesteia, nu va trebui sa deconectam aparatul de la sursa de alimentare.

Pentru ca atunci cand rezervorul se umple cu apa, aparatul se deconecteaza acesta nu va putea functiona non-stop. Insa, pentru cei care au nevoie ca dezumidificatorul sa functioneze fara intreruperi, exista posibilitatea conectarii unui furtun de 1/2 toli care va elimina condensul direct in canalizare. In plus, pentru o buna igienizare a cuvei, recomandam extragerea acesteia periodica si dezinfectarea cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Meaco 12L-AH detine o capacitate maxima de dezumidificare in decursul a 24 de ore de 12 litri, avand un debit al aerului de 120 mc/h. In plus, beneficiind de senzor cu higrostat reglabil, umiditatea aerului va fi controlata in permanenta. In momentul in care umiditatea din incapere depaseste valoarea setata, aparatul va porni automat. Indata ce valoarea dorita a fost atinsa, aparatul se deconecteaza singur.

In ceea ce priveste consumul de energie, nu ar trebui sa va faceti griji, pentru ca este unul rezonabil, de maxim 235 W/h. Modelul in discutie este ideal pentru incaperi cu suprafete de pana la 30 mp. In plus, zgomotul produs nu depaseste 45 dB.

Se recomanda folosirea dezumidificatorului Meaco 12L-AH in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-38 de grade Celsius cu domeniu de functionare 30-95% u.r. Agentul frigorific utilizat este R134a ce face parte din grupa glimerilor, putand functiona la temperatura si presiuni ridicate, fara sa fie necesara prezenta unui compresor cu capacitate mare.

As vrea sa subliniez un aspect de care trebuie sa tineti cont. Din momentul in care primiti aparatul, in  maxim 24 de ore va trebui sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor, prevenind astfel degradarea compresorului din cauza insuficientei agentului frigorific. In cazul in care neglijati acest aspect si se intampla sa se degradeze compresorul, producatorii nu ofera garantie in aceasta situatie.

Modelul analizat masoara 25.5 cm lungime, 24.5 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Meaco 12L-AH este un dezumidificator casnic foarte bun, ce reuseste sa restabilizeze nivelul umiditatii, oferind un aer mai curat si mai sanatos. Clientii  actuali sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca intr-adevar extrage rapid si eficient umezeala din locuinta. Multi dintre ei au fost foarte surprinsi sa constate cat de multa umezeala aveau in casa, desi nu erau constienti de acest lucru anterior. Este usor de setat, il muta foarte usor dintr-o camera in alta si nu este foarte galagios. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Meaco 12L-AH

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Higrostat reglabil, Timer
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Portabil
  • Nu este galagios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *