Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK75E este un aparat foarte bun ce reuseste sa elimine rapid si eficient umiditatea excesiva in locuinta. Modelul in discutie face parte din gama 2016 a producatului german Trotec putand rivaliza cu succes cu brand-uri cunoscute de pe piata. In plus, poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul, datorita rotilor de transport rezistente si a manerului ergonomic.

Dezumidificator Trotec TTK 75 E este prevazut in partea superioara cu un panou de control care monitorizarea umiditatii din aer, permitand utilizatorului reglarea acesteia. Puteti selecta programul de lucru folosind panoul central unde se afla butonul rotativ care regleaza nivelul de umiditate din incapere, dar si functionarea permanenta. In momentul in care umiditatea din aer atinge valoarea dorita, aparatul se deconecteaza automat si se va reporni atunci cand umiditatea creste din nou. Panoul d econtrol dispune de trei semnalizari cu LED ce indica: rezervor de condens plin, functie de dezghetare automata activata si aparatul este in functiune.

Trotec TTK75E display

De asemenea, beneficiaza si de functia de uscare a rufelor, extrem de folositoare mai ales in sezonul rece. Ajuta ca in doar cateva ore hainele sa fie uscate complet.

Aparatul functioneaza in felul urmator: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare cu temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului va raci radiatorul care la randul sau raceste aerul, rezultand fenomenul de condens. Umiditatea rezultata este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 3 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Evacuarea aerului se realizeaza prin fata cu aripioare de directoare a fluxului de aer. In cazul in care veti fi nevoiti sa utilizati aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, atunci trebuie sa stiti ca beneficiaza de functia de dezghetare automata. Se activeaza in momentul in care este detectata gheata pe aripioarele radiatorului, iar atunci aparatul nu trebuie deconectat de la sursa de alimentare.

Rezervorul din dotare dispune de un plutitor cu semnalizare care opreste instant aparatul atunci cand cuva se umple de apa. Pe de alta parte, daca doriti ca aparatul sa functioneze fara intreruperi, puteti conecta un furtun de 1/2 toli care va permite eliminarea condensului direct in canalizare.

Trotec TTK 75 E cuva

Se recomanda igienizarea periodica a cuvei folosind apa fierbinte. Capacitatea maxima de dezumidificare a acestui aparat este de 20 de litri pe zi, fara hirostat, avand posibilitatea de a face fata cu succes unei incaperi cu suprafata de pana la 45 mp.  Capacitatea de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80%/24h cu higrostat este de 18.2 litri/zi.

Debitul aerului ventilat de aparat ajunge pan ala 192 mc/h avand o singura treapta de debit, aerul circulat intr-o incapere cu suprafata de 45 mp si o inaltime standard 2.5 metri trece prin aparat de 42 de ori in decursul unei singure zile. Nu este un model zgomotos, astfel, inregistrand in timpul functionarii cel mult 42 dB.

Trotec TTK75E este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum maxim de 320 W/h. Este indicat sa utilizati aparatul in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniu de functionare intr-un spatiu cu umiditatea de 40%-100% u.r. Instalatia de filtrare a aerului prezinta un filtru lavabil pentru praf si polen, dar si agenti alergenti.

Agentul refrigerant utilizat face parte din grupa glimerilor lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare.

Dimensiunile aparatului sunt de 34.5 cm lungime, 34 cm latime si 57 cm inaltime, avand o greutate de 12.3 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK75E este un dezumidificator foarte bun care isi face treaba eficient, reusind sa elimine umezeala excesiva din aer. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba sustinand ca destul de rapid a reusit sa elimine umezeala din exces. Este usor de setat si au ramas uimiti de cat de multa umezeala au avut in locuinta. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK75E

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Deconectare automata si dezghetare automata
  • Higrostat reglabil
  • Usor de transportat
  • Filtru lavabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *