Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Meaco UK12L este un aparat extrem de util in orice locuinta care nu face altceva decat imbunatateste calitatea aerului tocmai pentru ca tu si restul membrilor familiei sa puteti respira un aer cat mai curat si mai sanatos. Acest aparat este mai mult decat un dezumidificator obisnuit intrucat reuseste sa si purifice aerul in timp ce extrage umiditatea excesiva din locuinta.

Dezumidificatorul Meaco UK12L poate fi folosit in orice fel de incapere cum ar fi dormitoare, livinguri, pivnite, dresing-uri si asa mai departe. In partea superioara a aparatului, exista un panoul digital prin intermediul caruia vom realiza toate setarile necesare, vom putea verifica stadiul aparatului, nivelul de umiditate din aer sau functiile activate. Una dintre functiile care contribuie la functionarea sigura a aparatului este cea de dezghetare automata ce permite dezghetarea in mod automat a acestuia atunci cand este folosit in incaperi cu temperaturi scazute. Mai mult decat atat, functia de deconectare automata nu face altceva decat sa opreasca aparatul imediat ce rezervorul din dotare s-a umplut cu apa.

Meaco UK12L display

O alta functie care merita mentionata este cea de uscare a rufelor, pe care o consider una dintre cele mai importante in foarte multe situatii. Practic, cu ajutorul acesteia veti putea usca haine iarna in casa fara a va pune locuinta in pericol, iar articolele vestimentare si nu numai vor fi uscate mult mai rapid.

Principiul de functionare al acestui tip de aparat este urmatorul: aerul din incapere este absorbit prin intermediul ventilatorului localizat in aparat, este trecut ulterior peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura scazute ce circula prin serpetina radiatorului va raci aerul aflat in exteriorul radiatorului, de aici obtinandu-se si fenomenul de condens. Toata umiditatea acumulata va fi stransa intr-un recipient cu capacitatea de 2.5 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura mai mare cu 1-2 grade Celsius.

Pentru ca mentionam anterior faptul ca acest aparat beneficiaza de functia de dezghetare automata, aceasta este utila in cazul in care folositi aparatul in spatii cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius. Aceasta functie va fi activata in mod automat atunci cand va detecta gheata formata pe aripioarele ventilatorului, iar atunci nu trebuie sa deconectati aparatul de la sursa de alimentare. In cazul in care vreti ca aparatul sa functioneze continuu, fara supraveghere, atunci ar fi ideal sa conectati un furtun extern de 1/2 toli, eliminand astfel condensul direct in canalizare. In plus, este recomandata dezinfectarea periodica a cuvei cu apa fierbinte, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor despre care stim ca se pot dezvolta foarte usor in mediul umed. In plus, pentru purificarea aerului aparatul dispune de filtru HEPA care va indeparta eficient chiar si cele mai fine particule de praf, polen, mucegai, acarieni, par de la animale si alte particule daunatoare sanatatii.

Meaco UK12L prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 12 litri in decursul unei zile, debitul aerului ventilat fiind de 100 mc/h. Acest produs este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 30 mp. In plus, nu este un aparat galagios avand in vedere ca inregistreaza cel mult 44 dB.

Modelul in discutie este unul si foarte economic, inregistrand aproximativ 160 W pe ora. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de senzor cu higrostat reglabil, care permite controlul permanent asupra umiditatii existente in aer. Depasirea valorii setate determina pornirea in mod automat a aparatul. Imediat ce se atinge limita dorita, aparatul se deconecteaza automat.

Este recomandata utilizarea dezumidificatorului Meaco UK12L in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 grade Celsius cu domeniu de functionare 30-100% u.r. Agentul refrigerant folosit este de R134a si face parte din grupa glimerilor, putand functiona si la temperaturi si presiuni ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare.

Mare atentie in momentul in care primiti sa aparatul, sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore pentru ca agentul frigorific sa se poata acumula de pe circuit in compresor. In caz contrar, daca nu respectati aceasta recomandare, exista riscul deteriorarii compresorului, iar in aceasta situatie producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 32.5 cm lungime, 24.8 cm latime si 48.5 cm inaltime, avand o greutate de 9.5 kg. In plus, pentru un transport mai facil, beneficiaza de un maner robust.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul Meaco UK12L este un aparat foarte bun, ce reuseste in timp util sa regleze nivelul de umiditate din aer, iar partea si mai interesanta este ca reuseste sa purifice eficient aerul, indepartand toate particulele nocive. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs declarand ca face tot ceea ce promite. A reusit sa extraga extrem de rapid umezeala din aer, rezolvand probleme serioase cu mucegaiul. De asemenea, sustin ca nivelul de zgomot produs este unul rezonabil, iar consumul decent. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Meaco UK12L

9.8

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Purificator
  • Dezghetare automata, deconectare automata
  • Timer, higrostat reglabil
  • Uscare rufe

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *