Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTK66E este un dezumidificator casnic foarte bun ce poate fi folosit chiar si pentru incaperi cu suprafete generoase, reusind sa elimine umiditatea excesiva din aer, prevenind eventualele probleme pe care le-ar putea produce umiditatea ridicata. Poate fi folosit in orice fel de incaperi de la dormitoare, bai, pivnite, pana la spalatorii, birouri, dresinguri si asa mai departe.

Dezumidificatorul Trotec TTK66E este un produs ce face parte din gama 2017 a producatorului german Trotec si poate rivaliza cu succes cu alte firme cunoscute de pe piata. Fiind un aparat portabil, poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul gratie celor patru roti din dotare.

Beneficiaza de o constructie compacta, iar partea de sus, fiind amplasat display-ul LED ce afiseaza temperatura, nivelul umiditatii relative, nivelul dorit de umiditate, numarul de ore in timpul programarii temporizatorului si asa mai departe. Prezinta cinci taste senzitive si semnalizari cu diode luminiscente ce prezinta urmatoarele functii: tasta cu accesarea functiei ionizare, functia turbo ce ajuta la obtinerea nivelului de umiditate dorit mai rapid, timer permite activarea programului cu temporizare pana la 24 de ore. Cele doua taste cu plus si minus ajuta la regarea umiditatii relative din aer. Tasta Mode cu trei functii permite accesarea modului Dryer cu functia de uscare a condensatorului, Continuu fara higrostat si SMD cu regim de functionare activ, asigurand o umiditate potrivita a aerului intr-un interval cuprins intre 45-55% in raport cu temperatura din incapere.

O functie extrem de utila este cea de uscare a rufelor care va va ajuta sa uscati rufele mult mai rapid, mai ales in sezonul rece. Gratie sistemului automat cu higrostat, nivelul de umiditate este redus in mod semnificativ, regland viteza ventilatorului in functie de necesitate. Indicatorul Thank Full arata in momentul in care nivelul de condens din rezervor atinge limita maxima, iar indicatorul timer in cazul in care functia de temporizare este activata. Putem activa temporizatorul in pasi de cate 30 de minute pana la maxim 10 ore, dupa care in pasi de o ora pana la 24 de ore.

Functia auto-restart permite memorarea setarilor realizate si reluarea in mod automat in cazul in care apar intreruperi bruste de alimentare cu energia electrica.

Unul dintre avantajele importante ale acestui model se refera la clapa de directionare a aerului care se deschide in mod automat atunci cand porniti aparatul si se inchide la loc atunci cand il opriti.

Principiul de functionare eset urmatorul: aerul umed este absorbit prin grila amplasata in spatele aparatului cu ajutorul ventilatorului, fiind trecut peste un radiator cu aripioare care prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura redusa care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, iar acesta la randul sau raceste aerul care circula prin exterorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior in incapere va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Una dintre functiile care asigura o functionare sigura aparatului se refera la cea de dezghetare automata, care se activeaza atunci cand este necesar, de regula, cand aparatul este folosit in incaperi la temperaturi mai scazute. Toata apa va fi colectata intr-un recipient suficeint de spatios de 3 litri. Mai mult decat atat, aparatul poate functiona fara probleme in spatii nesupravegheat pentru ca poate fi conectat un furtun extern de 1/2 toli si lungimea de 0.6 metri eliminand astfel condensul direct in canalizare. Pentru o igienizare corepunzatoare a cuvei, aceasta va trebui extrasa si dezinfectata cu apa fierbinte.

Trotec TTK66E detine o capacitate maxima de dezumidificare de la 15 grade Celsius la 35 de grade Celsius si 80% / 24 h de 24 de litri pe zi, fara higrostat, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 50 mp. Capacitatea de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80% / 24 h cu higrostat in pasi de 10% este de 20 de litri pe zi.

Debitul de aer ventilat de aparat cu doua viteze este de cel mult 170 mc/h, astfel ca aerul circulat intr-o incapere cu suprafata de 50 mp si o inaltime standard de 2.5 metri in decurs de o zi va trece prin aparat de circa 32 de ori. Unul dintre cele mai importante avantaje ale aparatului se refera la mobilitatea acestuia, putand fi mutat foarte usor. In plus, beneficiaza si de niste manere ergonomice si roti de transport, pentru o mutare simpla si rapida. In ceea ce priveste zgomotrul produs, cel mult poate inregistra 48 dB, totusi, un nivel decent.

Aparatul este icnadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic de cel mult 440 W/h. Datorita higrostatului reglabil veti avea un contrl permanent asupra umiditatii din aer. Depasirea valorii setate conduce la pornirea automata a aparatului, iar atunci cand valoarea dorita a fost atinsa, aparatul se deconecteaza singur. Este recomandata folosirea aparatului in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 35-80% u.r.

Instalatia de filtrare este prevazuta cu un pre-filtru HEPA ce asigura o purificare eficenta a aerului de praf, polen, par de la animalele de companie. Ultima bariera de igienizare a aerului o reprezinta si ionizatorul din dotare ce are o capacitate mai mare de 3.000.000 ioni negativi/cmc ce se raspandesc in intreaga incapere, neutralizand substantele nocive, precum si mirosurile neplacute. Pre-filtrul de aer se poate detasa si poate fi spalat fara probleme. Este recomandarea curatarea acestuia de aproximativ 2 ori pe luna in functie de intensitatea cu care folositi aparatul.

Dimensiunile aparatului sunt de 24.5 cm lungime, 35 cm latime si 51 cm inaltime, avand o greutate de 14 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK66E este un aparat foarte bun, ce asigura o eficienta ridicata, astfel ca Trotec nu face nici de aceasta data rabat de la calitate. Clientii actuali sunt foarte incantati de eficienta produsului si sustin ca intr-adevar i-a scapat foarte rapid si foarte usor de umiditatea excesiva din aer. Acest lucru se poate observa atat la nivelul geamurilor care nu mai sunt umede, cat si prin faptul ca mucegaiul nu si-a mai facut aparitia. Sunt de parere ca au facut o alegere buna, aparatul merita fiecare banut, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Trotec TTK66E

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare si rezervor incapator
  • Functie uscare rufe, Timer
  • Dezghetare automata, deconectare automata
  • Filtru HEPA lavabil, Ionizator

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *