Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Meaco UK20L este aparatul potrivit pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinta, eliminand umiditatea excesiva si purificand aerul. Astfel, va protejeaza impotriva afectiunilor respiratorii asigurand un mediu curat si sanatos. In plus, poate fi folosit in mai multe incaperi datorita usurintei in transport.

Dezumidificatorul si purificatorul Meaco UK20L poate fi folosit in orice fel de incaperi cum ar fi dormitoare, living-uri, pivnite, dressing-uri, birouri, sali de fitness si asa mai departe. Cu ajutorul panoului digital, putem realiza toate setarile dorite astfel sa controlam usor umiditatea din aer sau putem activa functiile auxiliare. Una dintre functiile importante in siguranta aparatului este cea de dezghetare automata care este ideala atunci cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi reduse. De asemenea, functia de deconectare automata permite deconectarea aparatului in momentul in care rezervorul din dotare s-a umplut cu apa.

Meaco UK20L display

De asemenea, o alta functie utila este cea de uscare a rufelor, absolut necesara mai ales in sezonul rece. Cu ajutorul acestei functii, veti reusi sa uscati rufele mai rapid, fara sa cresteti umiditatea din aer.

Aparatul prezinta urmatorul principiu de functionare: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in aparat, care va trecut ulterior peste un radiator cu aripioare ce are temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi reduse care circula prin serpentina radiatorului va raci aerul suflat in exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Umiditatea acumulata va fi colectata intr-un recipient cu capacitatea generoasa de 6 litri. Aerul care este eliberat ulterior prezinta o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Fiindca aminteam putin mai devreme faptul ca dezumidificatorul prezinta functia de dezghetare automata, trebuie sa stiti ca aceasta va fi utila in momentul in care folositi aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius. Aceasta se va activa in mod automat atunci cand este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului, iar in acest caz, aparatul nu va trebui deconectat de la priza. Daca doriti ca dezumidificatorul sa functioneze continuu si nesupravegheat, aveti posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli, pentru a elimina condensul direct in canalizare. Mai mult decat atat, pentru buna dezinfectare a cuvei, se recomanda igienizarea ei cu apa fierbinte. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de filtru HEPA care indeparteaza pana si cele mai fine particule de praf, poluare, polen, mucegai, acarieni, par de la animalele de companie si alte particule nocive.

Meaco UK20L detine o capacitate maxima de dezumidificare de 20 litri in 24 de ore, debitul aerului ventilat ajungand la 160 mc/h. De asemenea, aparatul prezinta si un senzor cu higrostat ajustabil, ce permite controlul permanent asupra umiditatii din aer. Depasirea valorii dorite determina pornirea in mod automat a dezumidificatorului. Indata ce valoarea setata este atinsa, aparatul se deconecteaza in mod automat.

Totodata, este un aparat ce nu presupune un consum foarte mare, inregistrand cel mult 250 W pe ora. Este potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 55 mp. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, nu ar trebui sa va faceti griji fiindca in acest sens inregistreaza cel mult 46 dB.

Se recomanda folosirea dezumidificatorului Meaco UK20L in incaperi cu temperaturi de 5-35 grade Celsius cu domeniu de functionare de 30-100% u.r. Agentul refrigerant utilizat este R134a facand parte din grupa glimerilor si putand functiona la temperaturi si presiuni ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.

As atrage atentia asupra unui aspect: din momentul in care primiti aparatul, in cel mult 24 de ore, sa il puneti in functiune pentru a permite agetului refrigerant sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu luati in seama acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Modelul in discutie masoara 38.5 cm lungime, 29 cm latime si 59.5 cm inaltime, avand o greutate de 12.6 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Meaco UK20L este un aparat foarte bun, ce reuseste sa reduca rapid umiditatea din locuinta si sa purifice complet aerul. Cumparatorii actuali sunt incantati de el si de modul in care isi face treaba sustinand ca i-a ajutat sa scape foarte rapid de umezeala si chiar de mucegai. Este usor de setat si de folosit, il transporta rapid dintr-o camera in alta, si sunt de parere ca merita fiecare banut. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Meaco UK20L

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de dezumidificare mare
  • Dezghetare automata, Deconectare automata
  • Timer, Uscare rufe
  • Filtru HEPA

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *