Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK70E este un dezumidificator foarte bun care extrage excelent umiditatea excesiva din aer oferind astfel un mediu curat si sanatatos. Poate fi utilizat fara nicio problema in toate tipurile de incaperi, de la dormitoare, bai, bucatarii pana la pivnite, birouri, centre de sport si asa mai departe. Practic, din acest punct de vedere, nu exista niciun fel de restrictie. In plus, face parte din portofoliul producatorului german Trotec, ce ofera produse de calitate, putand concura cu brand-uri de renume din domeniu.

In zona superioara, aparatul dispune de un panou de control ce permite reglarea umiditatii relative din aer sau activarea functiilor auxiliare. Totodata, este prevazut cu un indicator pentru semnalarea curatarii filtrului, dar si un indicator Thank Full care avertizeaza momentul in care rezervorul s-a umplut.

Trotec TTK 70 E display

Aparatul este prevazut si cu o clapa speciala prin care este suflat aerul in directia dorita. Totodata, datorita elementului de evacuare, dezumidificatorul este protejat si impotriva prafului.

Trotec TTK70E functioneaza in urmatorul fel: aerul umed din incapere este captat cu ajutorul ventilatorului din dotare, fiind trecut ulterior peste un radiator cu aripicioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului il va raci, astfel rezultand fenomenul de condens. Apa rezultata va fi acumulata in recipientul cu capacitatea de 2.3 litri. Aerul care ulterior va fi eliberat va avea o temperatura mai mare cu 1-2 grade Celsius.

Atunci cand folosim aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, trebuie sa stiti ca aparatul dispune de functia de dezghetare automata. Aceasta se activeaza automat in momentul in care este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului. Totodata, aparatul dispune si de functia de deconectare automata care opreste automat aparatul in momentul in care cuva s-a umplut cu apa. Daca totusi doriti ca aparatul sa functioneze continuu, puteti conecta un furtun de 1/2 toli in vederea eliminarii condensului direct in canalizare. Pentru buna igienizare a cuvei, este esential sa o dezinfectati cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Trotec TTK70E are o capacitate de dezumidificare de 20 de litri pe zi, debitul aerului fiind de 135 mc/h.  Suprafata recomandata pentru utilizarea acestui aparat este de cel mult 45 mp. In plus, nu este zgomotos, inregistrand 45 dB.

Dezumidificatorul este prevazut si cu un higrostat reglabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii din aer. In momentul in care umiditatea din camera depaseste valoarea setata, aparatul porneste automat. Indata ce valoarea dorita este atinsa, aparatul se deconecteaza singur. Modelul in discutie poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5 si 32 de grade Celsius, cu domeniul de activitate de 30-90% u.r.

Agentul frigorific utilizat este R134a, ce face parte din grupa glimerilor, ruland la temperaturi si presiuni mari. Se recomanda pornirea aparatului in cel mult 24 de ore dupa ce l-ati primit pentru a permite agentului frigorific sa se cumuleze in compresor de pe circuit. Astfel, veti evita degradarea compresorului, pentru care producatorii nu ar oferi garantie daca nu tineti cont de aceasta recomandare.

Dimensiunile produsului sunt de 36.5 cm lungime, 22 cm latime si 49 cm inaltime, avand o greutate de 14 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK70E este un model de dezumidificator bun, ce face fata cu succes chiar si unor suprafete mai mari. Actualii cumparatori sustin ca aparatul functioneaza foarte bine, asa cum de altfel se si asteptau. Scoate foarte rapid umezeala din locuinta, este usor de setat, dar si de mutat dintr-un loc in altul. In ansamblu, sustin ca isi face treaba excelent, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK70E

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dezghetare automata, Deconectare automata
  • Potrivit pentru suprafete mari
  • Usor de transportat
  • Reglare directie aer

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *