Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Meaco UK25L este un aparat foarte potrivit pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinta, oferind astfel un mediu curat si sanatos, departe de mucegai si eventualele boli respiratorii. Acesta este potrivit pentru spatii mari, insa marele avantaj este acela ca poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul si purificatorul Meaco UK25L poate fi utilizat in orice fel de incaperi de la dormitoare, bai, bucatarii pana la birouri, sali de fitness, pivnite si asa mai departe. In partea superioara, se afla panoul digital, prin intermediul caruia putem realiza setarile dorite si putem controla cu exactitate umiditatea din aer. In acelasi timp, ofera un mod de functionare sigur fiind prevazut cu functia de dezghetare automata atunci cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi scazute, dar si cu functia de deconectare automata care presupune ca aparatul se va deconecta singur in momentul in care recipientul se va umple cu apa.

Meaco UK25L display

O alta functie extrem de utila este cea de uscare a rufelor la care, cu siguranta, veti apela in sezonul rece. Aceasta ajuta ca hainele sa se usuce in doar cateva ore.

Modul de functionare al aparatului este unul destul de simplu: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului din aparat, este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului va raci aerul suflat in exteriorul radiatorului, ulterior, rezultand fenomenul de condens. Umiditatea rezultata este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 5 litri. Aerul care va fi ulterior eliberat va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare. In plus, functia de ionizare reuseste sa neutralizeze mirosurile neplacute, sa purifice aerul, pentru un mediu cat mai curat si mai sanatos.

Pentru ca precizam anterior faptul ca aparatul dispune de functie de dezgehtare automata, trebuie sa mentionat ca aceasta se activeaza in momentul in care este identificata gheata pe aripicioarele ventilatorului. Atentie, insa, ca aparatul nu trebuie deconectat de la priza in aceasta situatie. Daca totusi doriti ca dezumidificatorul sa functioneze continuu, fara sa fie supravegheat, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a conecta si un furtun extern de 1/2 toli, pentru eliminarea condensului direct in canalizare. In plus, veti igieniza cuva cu apa fierbinte, iar acest lucru este recomandat sa fie facut periodic.

Dezumidifcatorul Meaco UK25L  prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 26,4 litri pe zi, debitul aerului fiind de 280 mc/h. Totodata, aparatul beneficiaza si de un senzor cu higrostat reglabil, ce permite controlarea permanenta a umditatii din aer. Depasirea valorii setate duce la pornirea automata a aparatului. Imediat ce valoarea dorita a fost obtinuta, aparatul se deconecteaza automat.

In plus, nu este un mare consumator de energie, inregistrand cel mult 330 W/h. Este alegerea ideala pentru suprafete de pana la 65 mp. In plus, nivelul de zgomot este unul decent avand in vedere capacitatea mare a acestuia, inregistrand cel mult 54 dB.

Este recomandata utilizarea aparatului Meaco UK25L  in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius, cu domeniu de functionare de 30-90% u.r. Agentul refrigerant utilizat este R134a ce face parte din grupa glimerilor, avand capacitatea de a functiona la temperaturi si presiuni ridicata, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.

Atentie, insa, din momentul in care primiti aparatul, va trebui sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor, pentru a preveni degradarea compresorului din cauza insuficientei agentului refrigerant. Daca nu tineti cont de acest lucru, exista riscul de a degrada compresorul, iar producatorii nu ofera garantie in aceasta situatie.

Modelul in discutie prezinta urmatoarele dimensiuni: 37.8 cm lungime, 28.7 cm latime si 64.4 cm inaltime, avand o greutate de 16 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Meaco UK25L  este un aparat care, fara indoiala, se descurca foarte bine, reusind sa indepartezecu usurinta umezeala excesiva din locuinta si, in acelasi timp, sa purifice eficient aerul. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca functioneaza in parametrii optimi, asa cum se si asteptau. Este usor de setat, iar in scurt timp au reusit sa scape de umezeala excesiva. Il folosesc des pentru uscara mai rapida a rufelor si sunt foarte multumiti si de aceasta functie. Il recomanda  cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Meaco UK25L 

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Acopera si suprafete mai mari
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Timer, Ionizare, Uscare rufe
  • Purificare aer

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *