Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK50E este un aparat potrivit care te poate scapa de umiditatea excesiva din aer, ideal in orice locuinta, oferind un aer curat si sanatos. Este esential sa avem un nivel de umiditate optim in casa, nici sa nu ajungem in extrema cealalta, in care aerul ar fi mult prea uscat. Un astfel de aparat, ofera precizie ridicata asupra umiditatii relative din incapere, avand grija de confortul si de sanatatea voastra. Poate concura cu succes cu alte firme de renume de pe piata, fiind un aparat eficient, ce poate fi mutat extrem de usor dintr-un loc in altul. Este un dispozitiv de generatie noua, gama 2017, a producatorului german Trotec.

In partea superioara, dispune de un variator rotativ cu trei pozitii de baza, ce permit reglarea umiditatii relative din camera: pornire/oprire, pozitia normal de dezumidificare, pozitia max de functionare in regim permanent. Datorita acestui variator, putem monitoriza umiditatea mediului ambiat, permitand astfel utilizatorului sa regleze umiditatea din incapere. LED-urile de semnalizare in numar de trei indica stadiul de functionare a aparatului, astfel ca LED-ul de culoare verde Running arata atunci cand aparatul este in functie, LED-ul rosu Thank Full indica atunci cand rezervorul s-a umplut cu apa ori nu este introdus corect, iar LED-ul galben Defrost indica atunci cand este activa functia de dezghetare automata.

Trotec TTK 50 E panou de control

Modul de functionare al acestui aparat este urmatorul: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului din dezumidificator si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi reduse care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care, la randul sau, va raci aerul care circula prin exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Toata umezeala rezultata va fi colectata intr-un recipient cu capacitatea de 3.5 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Atunci cand va trebui sa utilizam aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, un rol esential ii va apartine functiei de dezghetare automata. Aceasta se va activa automat in momentul in care este detectata gheata pe aripioarele radiatorului. Aparatul dispune de plutitor cu semnalizare ce opreste automat aparatul atunci cand recipientul se umple cu apa. In plus, daca doriti ca acesta sa functioneze continuu, aveti posibilitatea de a conecta un furtun cu diametrul de 1/2 toli. In plus, pentru o buna igienizare a cuvei, va trebui sa o extrageti periodic si sa o deinfectati cu apa fierbinte.

Trotec TTK 50 E cuva

Trotec TTK50E prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 16 litri pe zi, fara higrostat, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu o suprafata de pana la 30 mp. Capacitatea de dezumidificare la 27 de grade Celsius si 60% / 24h cu higrostat este de 8 litri pe zi. Debitul de aer ventilat de aparat cu o singura viteza este de 120 mc/ h, astfel incat aerul circulat de aparat la o incapere cu suprafata de 30 mp cu o inaltime standard de 2.5 metri va trece prin aparat in decursul unei zile de circa 24 de ori. Poate fi folosit in orice fel de incaperi precum dormitoare, dressing-uri, living-uri, bai, pivnite, birouri si asa mai departe. In plus, nu este un aparat galagios inregistrand cel mult 40 dB.

De asemenea, este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum de maxim 250 mc/h. Aparatul beneficiaza de un senzor cu higrostat reglabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii din aer. Depasirea valorii dorite determina pornirea in mod automat a aparatului. Indata ce umiditatea dorita a fost atinsa, aparatul se deconecteaza automat. Modelul in discutie poate fi utilizat in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniu de functionare intr-un spatiu cu umiditatea de 40-100% u.r. Instalatia de filtrarea a aerului dispune de doua filtre lavabile pentru praf si polen, dar si pentru agenti alergeni. Filtrele de aer amplasate in partea din spate a aparatului sunt foarte usor de detasat si de curatat.

Agentul frigorific utilizat este R134a facand parted in grupa glimerilor ce lucreaza la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea acestui aparat, va trebui ca in maxim 24 de ore sa il puneti in functiune pentru ca agentul frigorific sa se poata acumula de pe circuit in compresor. Daca nu tineti cont de acest sfat, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor, iar in aceasta situatie producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 43.5 cm lungime, 31 cm latime si 65 cm inaltime, avand o greutate de 11.3 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul Trotec TTK50E este un aparat care se descurca eficient reusind sa elimine in timp util umiditatea excesiva din locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele sale sustinand ca extrage foarte rapid si eficient umiditatea din locuinta, este usor de reglat, iar cei care aveau probleme si cu mucegaiul sustin ca au solutionat cu brio. Il recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK50E

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dezghetare automata si deconectare automata
  • Higrostat reglabil
  • Usor de transportat
  • Usor de utilizat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *