Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Salteaua antiescara FoFo Medical HF6001 este un dispozitiv excelent pentru tratarea escalelor aparute la pacientii imobilizati la pat. Este formata dintr-o saltea antiescara de tip fagure si o pompa de presiune alternativa ce regleaza presiunea in functie de greutatea utilizatorului. Totodata, aveti in vedere ca acest sistem este potrivit pentru persoane care au o greutate maxima de 130 de kg.

Escara reprezinta o rana la nivelul pielii care apare ca rezultat la mentinerea corpului intr-o pozitie fixa, o perioada indelungata de timp. De regula, se dezvolta ca urmare a presiunii constante exercitate asupra pielii, diminuand alimentarea cu sange a zonei afectate ceea ce contribuie la moartea tesutului respectiv. Escara apare in cazul imobilizarii intr-uns caun cu rotile sau la pat, fie si pentru o perioada scurta de timp. Sistemul antidecubit efectueaza o anternare a punctelor de contact cu pielea, realizand un masaj bland ce asigura o buna circulatie sangvina si oxigenare a tesuturilor.

Sistemul este foarte usor de folosit, de instalat, dar si de intretinut. In plus, este si silentios.

Salteaua de tip fagure este fabricata din material netoxic PVC cu o grosime de 0.3 mm. Este lavabila si foarte usor de intretinut. Este formata din 130 de celule sferice ce ofera saltelei aspect de fagure.

Compresorul de presiune alternativa ajusteaza presiunea in functie de greutatea pacientului. Aceasta va functiona continuu cat timp pacientul va fi asezat pe saltea. Compresorul permite umflarea si dezumflarea alternativa a celulelor, prevenind aparitia escarelor. Umflarea alternativa a celulelor de catre compresor determinand schimbarea punctelor de presiune oferind posibilitatea vascularizarii tuturor tesuturilor. Compresorul va fi legat de saltea prin intermediul a doua furtunuri. Il veti aseza sub pat sau agatat de capatul patului utilizand suporturile. Este silentios si include tampoane impotriva vibratiilor.

Dimensiunile produsului sunt de 200 cm lungime, 90 cm latime si 7 cm inaltime, avand o greutate de 2.8 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Salteaua antiescara FoFo Medical HF6001 este un produs foarte folositor pentru persoanele imobilizate la pat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest dispozitiv si declara ca s-a dovedit a fi foarte eficient, rezultatele fiind vizibile imediat. De asemenea, compresorul este silentios, iar produsul se instaleaza usor. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: FoFo Medical HF6001

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compresor silentios
  • Instalare usoara
  • Eficienta garantata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *