Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

VORTEX VAP-T09K este un aparat de aer conditionat portabil, rezonabil din perspectiva dotarilor, nu exceleaza, insa este capabil sa asigure un nivel de confort ridicat in incaperi de mici dimensiuni. Totodata, ofera un desgin placut, adaptandu-se oricarui tip de incapere ul vei amplasa.

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAP-T09K este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTUh, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 16 mp, suprafata calculata la o inaltime standard de 2.7 metri.

De asemenea, acest model de aparat portabil este incadrat in clasa de eficienta energetica A, o clasa performanta pentru un astfel de aparat. Acest lucru se datoreaza tehnologiei pe Inverter, destul de rar intnalnita in cadrul sistemelor de climatizare mobile. Aceasta permite compresorului sa functioneze gradual, temperatura dorita fiind atinsa mai rapid si, ulterior, mentinuta cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic.

Controlul aparatului se poate realiza atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si prin intermediul panoului de control amplasat pe unitatea principala.Totodata, poti avea acces complet la toate functiile aparatului cu ajutorul unei aplicatii gratuite pe care o poti descarca pe telefonul mobil, fiind compatibil atat cu Android, cat si cu iOS – Peel Smart Remote. Cu ajutorul acesteia vei reusi sa controlezi si alte electrocasnice din locuinta.

Functiile de climatizare care stau la baza acestui aparat sunt atat cea de racire, cat si cea de incalzire. Totodata, aparatul beneficiaza si de functia de dezumidificare si ventilatie, tinand la distanta umezeala excesiva din aer si eliminand riscul aparitiei mucegaiului.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 55 dB. Nu este cel  mai silentios aparat, insa cu siguranta nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile aparatului sunt de 43.5 x 71.5 x 35 cm (L x l x A) si cnatareste 31 de kg. Insa, fiind prevazut cu roti va fi foarte usor sa il transporti dintr-o camera in alta.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX VAP-T09K este un aparat foarte practic, indeosebi, in sezonul cald ce reuseste sa diminueze disconfortul termic creat foarte rapid. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca se ridica la nivelul asteptarilor sale. Vara este ajutorul lor de incredere atat, acasa cat si la birou. Se declara pe deplin multumiti si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: VORTEX VAP-T09K

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Eficienta energetica
  • Portabil
  • Usor de transportat
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *