Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTP1E este un dezumidificator foarte practic pentru suprafete mici, reusind sa indeparteze eficient umezeala din locuinta. Poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul, oferind si un design foarte interesant. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi  mai multe informatii utile.

Dezumidificatorul Trotec TTP1E este ideal pentru incaperi cu suprafete de aproximativ 2-3 mp. Datorita dimensiunilor destul de reduse si a design-ului modern, se va integra perfect in orice fel de incapere. Prezinta la baza un element termoelectric Peltier, ce inlocuieste compresorul si elementul de racire existente la dezumidificatoarele clasice. In plus, cu ajutorul sistemului de filtrare, va veti putea bucura de un aer mai curat, indepartand parul de la animale, scame si praf.

In acelasi timp, aparatul dispune si de functie de deconectare automata care ofera o functionare sigura aparatului. Aceasta deconecteaza aparatul in momentul in care recipientul din dotare se umple cu apa. Rezervorul detine o capacitate de 0.5 litri.

Trotec TTP1E prezinta o capacitate de dezumidificare in 24 de ore de 0.22 litri. In plus, este un model destul de silentios, ce inregistreaza maxim 35 dB.

Modelul in discutie masoara 9.5 cm lungime, 22 cm latime si 15 cm inaltime, avand o greutate de numai 1 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul Trotec TTP1E poate fi o alegere inspirata pentru o incapere mica, reusind sa indeparteze eficient umezeala din casa. Clientii sunt de parere ca pentru nevoile lor este aparatul potrivit eliminand eficient umezeala din locuinta. De asemenea, le place faptul ca ocupa foarte putin spatiu de depozitare, iar design-ul este unul interesant. Il recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Trotec TTP1E

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Deconectare automata
  • Tehnologie Peltier
  • Dimensiuni compacte
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *