Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este o statie de calcat cu boiler care poate simplifica procesul de calcare a hainelor netezind eficient cutele. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Statia de calcat  Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este prevazuta cu o putere de 2400 W si un recipient cu capacitatea de 1.5 litri. Inregistreaza o presiune maxima de 6.5 bari. Aceasta include tehnologia OptimalTEMP care nu va arde niciun material, ceea ce inseamna ca puteti lasa cu talpa pe haine sau pe masa de calcat.

De asemenea, datorita jetului de abur continuu si a aburului puternic, cutele vor fi indepartate mai usor, chiar si cele dificile. Poate fi folosita si pentru calcatul pe verticala al perdelelor sau pentru reimprospatarea tesaturii hainelor pe umeras.

Gratie dimensiunilor compacte si a dimensiunilor reduse, este mai usor de folosit si de manevrat, precum si de depozitat. In acelasi timp, sistemul de detartrare incorporat va ajuta sa intretineti statia mai usor, protejand-o de calcar, fara sa fie nevoie sa achizitionati regulat cartuse suplimentare.

Un alt aspect interesant se refera la modul mai facil de utilizare. Practic, nu mai exista setari de temperatura de reglat, nu va trebui sa separati materialele sau sa asteptati sa se modifice setarile. Puteti calca oricand orice de la materiale groase pana la cele delicate. Talpa SteamGlide aluneca foarte usor pe orice material, este antiaderenta, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

Functia de oprire autoamta opreste instant aparatul cu abur daca nu este utilizat pret de cateva minute. Economisiti astfel energie, timp in care asigura un mod de functionare mai sigur.

Dimensiunile produsului sunt de 37.1 cm lungime, 20 cm latime si 23.3 cm inaltime, avand o greutate de 2.8 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 este o statie de calcat cu care va puteti face treaba mai usor decat v-ati fi asteptat. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba. Apreciaza faptul ca nu mai trebuie sa umple fierul cu apa frecvent, nu mai trebuie reglata temperatura, aluneca usor pe suprafata hainelor, este usor de manipulat, iar furtunul acesteia este destul de lung. De asemenea, functioneaza eficient si pentru calcarea pe verticala, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareir pe scurt: Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologia OptimalTemp
  • Jet de abur puternic
  • Usor de manevrat
  • Rezervor de apa mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *