Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Esti in cautarea unei piscine supraterane pe care o poti folosi chiar in propria gradina? O varianta de piscina supraterana gonflabila este Intex Easy Set®, un model destul de spatios unde s-ar putea distra intreaga familie.

Piscina Intex Easy Set® este ideala pentru zilele toride de vara unde va puteti relaxa si simti bine alaturi de cei dragi. Ofera o capacitate generoasa de 3850 litri si este realizata din poliester, PVC, polietilena si polipropilena. Prezinta forma rotunda si vine la pachet cu o pompa de filtrare care are rolul de a filtra apa si de a elimina impuritatile, mentinand-o astfel mai curata cu mai putin efort din partea voastra.

Totodata, masoara 76 cm adancime si 305 cm diametru, avand o greutate de 11 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Intex Easy Set® este un model de piscina gonflabila foarte bun, ce ofera o rezistenta buna si o capacitate generoasa. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca pentru zilele foarte calduroasa de vara este minunata. Dispune si de pompa de filtrare a apei care isi face treaba destul de bine si cu ajutorul careia veti putea mentine apa curata pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor. Instalarea acesteia a fost foarte simpla, unii sustin ca au urmarit un tutorial pe Youtube si totul a deveni foarte simplu. Au avut nevoie si de putin ajutor, intrucat partea inferioara trebuie intinsa foarte bine inainte de a incepe sa umflati piscina. De asemenea, locul unde o veti monta ar fi bine sa fie cat mai drept, fara denivelari. Fiind destul de mare, a durat aproximativ patru ore sa se umple cu apa. Prin urmare, au fost placut surprinsi de produs, multi dintre ei declarand ca le-a depasit asteptarile, motiv pentru care o recomanda mai departe, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun. In plus, aici puteti gasi si alte modele Intex cu diverse capacitati.

Recenzii pe scurt: Intex Easy Set®

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Rezistenta
  • Pompa de filtrare inclusa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *