Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Russell Hobbs 17888-56 este un sandwich-maker foarte interesant ce poate deveni ajutorul de nadejde pentru prepararea celui mai delicios mic dejun. Este, practic, un aparat 3 in 1 si anume: panini maker, grill si plita. Putem pregati foarte usor sandwich-uri calde, dar si fripturi delicioase pe grill.

Aparatul are o putere de 1800 W si o capacitate a grill-ului de 5 portii de carne sau legume. Pacile se pot deschide pana la 180 de grade astfel incat sa sandwich maker-ul sa poata fi folosit si pe post de plita. Placile non stick pot presa aproximativ 2-3 felii, totodata, fiind foarte usor de curatat.

Firimiturile provenite de la paine si grasimea scursa de la carne vor fi colectate intr-o tava integrata pe care o putem detasa foarte usor pentru curatare. Aparatul dispune si de un indicator care ne avertizeaza cand placile s-au incins si poate fi folosit.

Carcasa este realizata din otel inoxidabil, fiind foarte rezistenta si usor de intretinut. In plus, pentru a nu ne impiedica de cablu atunci cand nu folosim aparatul, acesta a fost prevazut cu sistem de depozitare special.

In partea din fata se afla doi indicatori luminosi prin intermediul carora verifica stadiul aparatului, daca este gata pentru a adauga alimentele pe suprafata sa. In plus, nu este un aparat mare, motiv pentru care nu va ocupa mult spatiu pe blatul de lucru.

Concluzii si Pareri de la clienti

Russell Hobbs 17888-56 este un sandwich-maker bun, foarte usor de folosit si de intretinut, care din punctul meu d evedere merita achizitonat. Cumparatorii au declarat ca il folosesc de cativa ani si in tot acest timp nu le-a creat probleme majore. Pregateste foarte bine si rapid sandwich-urile, iar pe partea de grill este rezonabil. De asemenea, au observat ca se incalzeste foarte rapid, iar timpul de preparare a sandwich-urilor este mai mic decat in cazul sandwich maker-urilor obisnuite. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Russell Hobbs 17888-56

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Panini maker, Grill si Plita
  • Indicatori luminosi
  • Carcasa rezistenta
  • Placile se incalzesc rapid

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *