Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Cuptor incorporabil Star-Light BOS-607TDSS, Electric, 56l, Multifunctional, 7 functii, Display Touch, Grill, Timer, Clasa A, Inox

Star-Light BOS-607TDSS este un cuptor incorporabil foarte interesant pe care Star-Light ni-l propune si despre care vom discuta in acest material. In plus, vine la pachet cu un pret foarte accesibil, insa pana atunci este important sa aflati cateva detalii utile despre produs.

Cuptorul incorporabil Star-Light BOS-607TDSS este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune, din start, anumite avantaje cum ar fi coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor, precum si siguranta in utilizare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai eficienta clasa, asigurand un consum energetic redus.

Capacitatea oferita este de 56 de litri, suficient de mare pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara doresti. Printre functiile din dotare se numara grill-ul care permite prepararea bucatilor mari de carne, astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. De asemenea, timer-ul intrerupe activitatea culinara in momentul in care timpul presetat s-a scurs, prevenind astfel coacerea excesiva a alimentelor. Venetilatorul este responsibil pentru distribuirea uniforma a caldurii in toata cavitatea cuptorului.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor, fara sa deschidem de fiecare data usa aparatului, a fost implementat sistemul de iluminare interioara.

Cuptorul Star-Light BOS-607TDSS este prevazut cu un deign modern si placut, fiind disponibil in varianta argintiu/negru. Frontal, este amplasat panoul de control prevazut cu doua butoane rotative ce permit realizarea setarilor dorite si display-ul prin intermediul caruia putem verifica timpul ramas pana la finalizarea programului.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Star-Light BOS-607TDSS este un cuptor rezonabil, ce isi face treaba eficient, functiile din dotare fiind foarte utile. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca au preparat diverse tipuri de carne si retete de prajituri, iar de fiecare data au fost multumiti de rezultat. Avand in vedere ca cei mai multi au avut inainte cuptoare pe gaz, diferenta dintre acestea este una vizibila. Prin urmare, considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light BOS-607TDSS

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Alimentare electrica
  • Grill, Timer
  • Design modern
  • Economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *