Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

TESY DHF 10 CEL este un dezumidificator potrivit chiar si pentru dormitoare, living-uri sau chiar si birouri ce reuseste sa elimine umiditatea excesiva, precum si agentii patogeni si alergeni. Scopul sau nu este de a usca aerul, ci a aduce umiditatea la un nivel optim pentru ca tu si cei dragi sa puteti respira un aer cat mai curat si mai sanatos. In plus, putem folosi aparatul in mai multe incaperi caci se muta foarte usor dintr-un loc in altul.

In partea superioara se afla panpul de control cu un display LED ce permite monitorizarea umiditatii mediului ambiant, iar utilizatorul poate regla nivelul de umiditate dorit. Putem selecta modul de operare utilizand panoul central cu taste de tip touch.

Display TESY DHF 10 CEL

Poate va intrebati cum functioneaza acest aparat, care este mecanismul care sta la baza lui. Aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului incorporat si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta o temperatura foarte scazuta, de unde rezulta fenomentul de condens. Umiditatea transformata in apa, este colectata intr-un rezervor cu capacitatea de 2 litri. In continuare, aerul eliberat este mai mare decat cel absorbit cu 1-2 grade, utilizand caldura cedata de compresorul aparatului.

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL dispune de functia de dezghetare automata ce este actvata electronic, gheata acumulata pe aripioarele radiatorului fiind topita si colectata in recipient. Respectivul recipient este dotat cu un plutitor cu semnalizare ce va intrerupe activitatea aparatului in momentul in care acesta se va umple. De asemenea, putem conecta aparatul si direct la canalizare prin cadere gravitationala. Va trebui sa ca periodic rezervorul unde este colectata apa sa fie extras si dezinfectat cu apa fierbinte pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor in mediu umed.

Capacitatea maxima de dezumidificare este de 10 litri pe zi, putand face fata cu brio unui dormitor de dimensiuni normale, bucatarii, bai si asa mai departe. Debitul maxim de aer ventilat de aparat este de 110 mc/h.

Un avantaj important este faptul ca se poate muta foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor de transport din dotare foarte rezistente. In plus, nu este nici un aparat galagios, ci inregistreaza numai 46 dB.

Eficienta energetica pe care o ofera acest aparat este una foarte buna, fiind incadrat in clasa A, va inregistra aproximativ 245 W/h. Pentru ca beneficiaza de higrostat ajustabil, putem controla in permanenta nivelul de umiditate din aer. Odata depasita valoarea setata, va determina pornirea aparatului. Indata ce umiditatea setata a fost atinsa, aparatul se deconecteaza in mod automat.

Este indicata utilizarea aparatului in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu dimeniul de functionare de 30-80% u.r. Instalatia de filtrare a aerului prezinta un filtru lavabil impotriva prafului, polenului si alergenilor. Filtrul de aer amplasat in partea din spate a aparatului cu indicator de infundare la nivelul display-ului, este usor de detasat si de curatat.

Functia timer permite aparatului sa programeze activitatea aparatului pentru urmatoarele 24 de ore. Aparatul este ideal si pentru uscarea mult mai rapida a hainelor. Agentul refrigerant utilizat in instalatia aparatului este R134a, facand parte din grupa glimerilor si lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate, insa nu necesita un compresor cu capacitate mare.

Dimensiunile aparatului sunt de 18.5 x 47 x 27.6 cm (L x H x A).

Concluzii si Pareri de la clienti

TESY DHF 10 CEL este un aparat util si eficient in orice locuinta, care va elimina in timp record toata umezeala in exces din aer. Cumparatorii sunt de parere ca este alegerea ideala, iar cei mai multi povestesc ca aveau probleme serioase cu umezeala in locuinta, ba chiar se confruntau cu mucegaiul. La scurt timp dupa achizitionarea aparatului, au putut simti diferenta, fiind ideal chiar si pentru persoanele cu alergii. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: TESY DHF 10 CEL

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrage rapid umezeala din aer
  • Uscare mai rapida a hainelor
  • Usor de mutat
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *