Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACM-09FOW este un aparat de aer conditionat potrivit pentru suprafete mai mici, ce reuseste sa restabilizeze confortul locuintei. In continuare, va invitam sa descoperiti mai multe detalii despre produs si despre performantele acestuia pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Aparatul Star-Light ACM-09FOW este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 18 mp, insa acesta valoare depinde si de gradul de izolare al incaperii, precum si de inaltimea acesteia. Este incadrat in clasa de eficenta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter eficientizeaza activitatea aparatului, compresorul modificandu-si automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mai rapid, ulterior, fiind mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe termen lung, se obtin importante economii cu energia electrica.

Totodata, acesta vine la pachet cu o telecomanda foarte usor de folosit cu un meniu simplu si intuitiv de unde vom realiza toate setarile dorite.

Star-Light ACM-09FOW are la baza functia de racire si incalzire, precum si alte functii foarte utile:

 • Dezumdificare – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat dupa o pana de curenet, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional, inca din stare incipienta, afisand pe display un cod specific pe care il veti puta gasi in manualul de utilizare.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, atingand temperatura dorita mai rapid.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 40 dB, fiind un model destul de silentios.

Unitatea interna masoara 71.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 6.8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 25.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-09FOW este un aparat de aer conditionat care isi face treaba foarte bine, iar mai multe decat atat, vine la pachet cu un pret destul de mic. Cumparatorii sunt multumiti de felul in care isi face treaba, folosindu-l atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Functiile din dotare le sunt de mare ajutor, pe cea de dezumidificare folosind-o tot timpul anului. Prin urmare, sunt de parere ca au facut o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Opinii pe scurt: Star-Light ACM-09FOW

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii utile
 • Economic
 • Silentios

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *