Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light ACT-09WIFI este un aparat de aer conditionat potrvit pentru un dormitor sau un birou mic avand in vedere capacitatea de modificare a temperaturii, oferind o serie de functii utile ce vor reusi sa iti readuca tot confortul de care ai nevoie in perioadele caniculare sau in cele in care sunt probleme cu incalzirea locuintei. In ambele situatii este eficient, iar cel mai important este ca ofera si un consum energetic redus, insa despre toate acestea, dar si despre alte detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-09WIFI prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind recomandat pentru o suprafata de pana la 16 mp. In acelasi timp, ramane un aparat economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea acesteia fiindca datorita ei, compresorul isi poate modifica automat turatiile, obtinand temperatura dorita mai rapid. Pe cicluri lungi, putem obtine importante economii cu energia electrica.

Aparatul poate fi controlat atat cu ajutorul telecomenzii, cat si prin intermediul telefonului mobil gratie tehnologiei Wi-fi implementate. In acest sens, va trebui sa descarcati aplicatia care este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Astfel, veti putea controla aparatul chiar si atunci cand sunteti la serviciu sau in oras.

Star-Light ACT-09WIFI prezinta functia de racire si incalzire, precum si alte functii foarte eficiente:

 • Dezumidificare – presupune indepartarea umezelii din aer care ar putea determina aparitia mucegaiului in locuinta.
 • Timer – implica posibilitatea de a programa aparatului pentru a functiona pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep – previne schimbarile bruste de temperatura, in timp ce asigura un mod de functionare cat se poate de silentios.
 • Autorestart – presupune pornirea automata a aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional, in stare incipienta, afisand pe display un cod care poate fi gasit in manualul cu instructiuni.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada determinata de timp, atingand mai rapid temperatura selectata.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 50 dB. Nu este cel mai silentios aparat, insa valoarea respectiva nu este suficient de mare incat zgomotul sa devina deranajant.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 70 cm lungime, 19 cm latime si 25.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 6.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 81.8 cm lungime, 32.5 cm latime si 52 cm inaltime, cantarind 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACT-09WIFI este un aparat de aer conditionat care se descurca eficient indiferent de modul de lucru. Clinetii actuali sustin ca aparatul functioneaza in parametrii optimi si face tot ceea ce promite. De asemenea, au remarcat ca nu este galagios, iar faptul ca il pot controla si de pe telefonul mobil constituie un plus important pentru ei. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light ACT-09WIFI

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii utile
 • Economic

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *