Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACM-12WIFI este un model de aparat de aer conditionat performant aflat in portofoliul brandului romanesc, Star-Light, ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii interesante, despre care vom discuta in acest material. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa iti formezi o parere cat mai obiectiva despre produsul in cauza!

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU pentru modul racire si 13000 BTU pentru modul incalziure. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, astfel ca discutam despre un consum energetic redus.

Dispune de tehnologia pe Inverter care are un rol important in eficientizarea activitatii aparatului, prin functionarea graduala a compresorului. In aceste conditii, temperatura setata va fi atinsa mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum minim de resurse. In plus, se pot obtine economii cu energia electrica cu pana la 30-40%.

Filtrele aparatului nu sunt tocmai cele mai performante, insa au capacitate de a elimina foarte rapid particulele de praf si poluare, iar pentru ca este lavabil poate fi detasat si spalat foarte usor. Nu atrage costuri suplimentare cu inlocuirea sa.

Poti controla aparatul atat prin intermediul telecomenzii, cat si prin intermediul dispozitivelor mobile gratie posibilitatii conectarii aparatului la Wi-fi. Pe Smartphone va trebui instalata o aplicatie care te va ajuta sa controlezi aparatul de aer conditionat chiar si de la distanta.

Aparatul are la baza doua functii principale, putand fi folosit atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece: racire si incalzire. Functia de incalzire are la baza principiul pompei de caldura spre deosebire de alte aparate care utilizeaza rezistenta electrica. Practic, pompa extrage caldura din aer si o aduce in interior, motiv pentru care aparatele care asigura atat racire, cat si incalzire, mai poarta numele de pompe de caldura. In cazul functiei de incalzire, sistemul este inversat astfel ca aparatul va extrage caldura din aer, eliminand-o afara. In plus, aparatul mai beneficiaza si de alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si Ventilatie – mentine un aer curat, eliminand eficient umezeala din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea intervalelor ore in care aparatul sa isi inceapa functionarea independent de prezenta ta fizica acasa, la acesl moment.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului pentru a atinge temperatura dorita mai rapid.  Ulterior, este suficienta doar mentinerea temperaturii cu un consum redus de resurse.
 • Sleep/Night – asigura un confort ridicat pe toata durata noptii, functionand in regim silentios. Temperatura se va modifica maxim cu un grad Celsius pe ora, pentru a nu iti provoca disconfort termic.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera ce transmite feedback permanent catre unitatea principala pentru mentinerea unei temperaturi constante.
 • Autodiagnoza – semnaleaza inca din stare incipienta o eventuala problema de functionare, afisand un cod specific fiecarei erori. Va trebui sa cautati respectivul cod in manulul de utilizare.

Aparatul este prevazut cu 3 trepte de ventilare, prima treapta inregistrand un nivel de zgomot de 24 dB, a doua treapta 35 dB, iar a treia 39 dB. Astfel, discutam despre un aparat silentios, care nu va crea un real disconfort acustic pe durata functionarii.

Unitatea interna masoara 80.2 cm lungime, 18.9 cm latime si 29.7 cm inaltime, avand o greutate de 8.2 kg.

Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 29.1 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat care isi face treaba fara probleme si poate fi o alternativa de luat in calcul. In plus, clientii sustin ca functioneaza eficient atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, unitatea interna fiind foarte silentioasa. De asemenea, aplicatia ruleaza foarte bine, fiind incantati ca pot controla aparatul de la distanta.Sunt de parere ca este o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a fi la curent cu oferta de pret propusa, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Star-Light ACM-12WIFI

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Control Wi-fi
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *