Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light ASVS-730R este un aspirator care pot spune ca pe mine m-a surprins in mod placut fiindca reuseste sa aspire foarte bine atat podelele dure, cat si covoarele, fiind o alternativa chiar si pentru cei ce obisnuiesc sa aspire des locuinta. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produsul in cauza!

Aspiratorul Star-Light ASVS-730R este dotat cu o putere de aspirare de 200 W, reusind sa indeparteze foarte bine murdaria atat de pe podelele dure, cat si de pe covoare sau chiar tapiterie. De asemenea, este prevazut cu un sac textil, permitand reutilizarea lui. Recunosc, aici mi-ar fi placut mai mult sa nu aiba sac, ci recipient de colectare. Totusi, sacul textil din dotare are o capacitate destul de mare, ce atinge 3 litri.

Mai mult decat atat, aparatul beneficiza de un sistem de filtrare avansat – HEPA ce reuseste sa capteze foarte bine particulele de praf, astfel ca aerul eliminat va fi mult mai curat. Cu ajutorul accesoriului pentru spatii inguste, putem patrunde si in zonele greu accesibile pentru o curatare optima. Se manevreaza foarte usor, iar datorita dimensiunile relativ mici, este usor de depozitat.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 76 dB.

Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri, raza de operare ajungand pana la 8 metri.

Dimensiunile aparatului sunt de 30 cm latime, 22 cm inaltime si 46 cm adancime, avand o greutate de 5.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ASVS-730R este un model de aspirator pe care l-as recomanda atat pentru un apartament, cat si pentru o casa, fiindca aspira eficient cam orice tip de suprafete, este usor de manevrat si destul de silentios. Cumparatorii sunt incantati de el, declarand ca aspira foarte bine orice tip de murdarie, de pe podele, covoare sau chiar canapele. De asemenea, apreciaza faptul ca este silentios si pentru ca este prevazut cu filtru HEPA, aerul ce iese din interiorul sau este mult mai curat. Il recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Star-Light ASVS-730R

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Motor puternic
  • Usor de manevrat
  • Filtru HEPA
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *