Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light BOS-603TSS este un cuptor incorporabil nou lansat pe piata in portofoliul celor de la Star-Light, ce vrea a fi un electrocasnic accesibil ca pret ce ofera o experienta cel putin placuta. Nu este dotat tocmai cu cele mai performante functii, insa cred ca nici nu va asteptati la acest lucru. Cu toate acestea, este un produs cu care putem lucra foarte bine si ne poate imbunatati experienta culinara.

Cuptorul incorporabil Star-Light BOS-603TSS este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune din start anumite avantaje referitoare la coacerea mai rapida si mai uniforma a alimentelor, precum si siguranta in utilizare. Ofera o capacitate destul de mare de 62 de litri, ceea ce permite intreprinderea oricarei activitati culinare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic redus.

Printre functiile din dotare se numara Grill-ul care permite prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede in interior si crocante la exterior, dar si timer-ul ce intrerupe procesul culinar indata ce timpul prestabilit a luat sfarsit. Chiar daca nu detine cele mai moderne functii, totusi sunt prezente cele mai importante care iti usureaza munca. In plus, ventilatorul are responsabilitatea de a distribui uniform aerul cald in interiorul aparatului pentru o coacere uniforma.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, cuptorul a fost prevazut cu sistem de iluminare interioara, astfel ca nu va mai fi nevoie sa deschideti usa de fiecare data. In acest context, procesul culinar nu va mai fi alterat, iar alimentele vor fi pregatite corespunzator.

Din punct de vedere estetic, este prevazut cu un design placut, fiind disponibil in varianta negru/argintiu. Frontal, se afla trei butoane rotative prin intermediul carora putem realiza toate setarile dorite. Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light BOS-603TSS este un cuptor electric decent, care isi face treaba destul de bine, cumparatorii fiind, in mare parte, multumiti de el. Acestia sustin ca este destul de incapator, coace uniform alimentele si presupune un consum energetic foarte mic. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light BOS-603TSS

8.8

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.5/10

Pret

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer, Grill
  • Destul de incapator
  • Economic

Puncte slabe

  • Lipsa functii moderne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *